Garda Vocus meerVoorheen was Spanje de meest populaire vakantiebestemming binnen Europa. Sinds afgelopen jaar is dit anders. Het aantal geboekte vakanties naar Spanje is met 7% afgenomen. Daarentegen is de populariteit van een aantal vakantiebestemmingen flink aan het toenemen.

Hieronder zie je de bestemmingen die het meest zijn gegroeid de afgelopen jaren.

Portugal
In Portugal zijn met name bestemmingen als Albufeira, Algarve, Lissabon en Madeira populair. De laatste drie genoemde bestemmingen zijn vooral populair onder ouderen, 65+’ers en onder gezinnen. Albufeira is sinds 3 jaar ook een bestemming geworden voor jongeren die op zogenaamde ‘zuipvakantie’ gaan. Albufeira bestaat nu uit twee delen, een oud-gedeelte en een nieuw-gedeelte. Over het algemeen zijn de jongeren vooral in het nieuwe gedeelte te vinden.

Turkije
De meest bekende en populaire bestemming in Turkije is Bodrum. Bodrum is een badplaats aan de kust en kent een leuke boulevard om te shoppen als toerist. Bodrum kent een aantal prachtige 5-sterren hotels en is een schone stad. Naast Bodrum is Antalya ook een bekende vakantiebestemming voor Nederlanders.

Hoe zorg je ervoor dat je er goed uitziet?
Als je op vakantie gaat wil je er natuurlijk wél voor zorgen dat je een strak lichaam hebt en over mooie badkleding beschikt. Hieronder een aantal tips:

Workouts
Het gros van de mensen begint ongeveer 1 maand voordat ze op vakantie gaan ineens met het trainen van hun buikspieren en/of gehele lichaam. Ze hopen zo op vakantie een mooi lichaam te hebben. Dit zal echter niet zomaar gaan, over het algemeen duurt het 3 tot 5 maanden voordat je een mooi afgetraind lichaam hebt. Begin hier dus op tijd mee!

Verzorging
Om je bikinilijn optimaal te verzorgen is het belangrijk dat je elke keer tijdens het scheren een schoon/nieuw mesje gebruikt. Op deze manier verzorg je je schaamstreek het beste en zal dit irritaties voorkomen. Daarnaast moet je nooit tegen de haargroei richting in scheren, dit zal leiden tot huidirritatie.