ZomerzonVindt u ook niet dat de zomer dit jaar wel heel snel voorbij is gegaan? De bladeren zijn alweer van de bomen, de kou treedt weer aan. De zomerzon heeft ons kikkerlandje weer verlaten. Maar misschien wilt u nog wel wat zonnestralen genieten? Dat kan!

Er zijn nog hele mooie zonnige bestemmingen voor een prachtige zonvakantie en nu het hoogseizoen weer voorbij is kunt u ook nog eens naar de zon voor super lage prijzen. U vindt nu de beste aanbiedingen en last-minutes, ook bij de grote vertrouwde aanbieders, zoals bij Arke. Hieronder geven we een paar mooie bestemmingen waar u direct een super last minute kunt boeken. Laat uw vrienden en collega’s achter in het waterkoude Nederland en nog deze maand zit u onder de tropische zonnestralen met een lekker verfrissend drankje.

Super Last minutes naar de Nederlandse Antillen

U vliegt al volledig verzorgd naar de tropische zon vanaf € 599,-.

De Nederlandse Antillen bestaan uit zes eilanden. De meest bezochte eilanden voor een zon vakantie zijn Curaçao, Aruba en Bonaire. U bent al in dit tropische paradijs binnen 10 uur vliegen vanaf Amsterdam. In de maand november ligt de temperatuur nog rond de 32 graden.

Het maakt niet uit hoe u uw zonvakantie wilt doorbrengen op de Nederlandse Antillen, want alles is mogelijk: Een actieve vakantie met zeilen, surfen en duiken of misschien wel een relaxvakantie met zonnen op prachtige stranden met een cocktail en een massage. Een romantische vakantie met paardrijden, zwemmen met dolfijnen en heerlijk dineren onder een tropisch briesje in het maanlicht op het strand. Of een culturele vakantie met bezoeken aan prachtige musea en historische trekpleisters.

De mooiste last minute aanbiedingen voor Bali

U heeft al een prachtige zonvakantie op Bali (inclusief vliegreis en 3 sterren hotel) vanaf € 699,-.

Dit Indonesische eiland draait helemaal om u als vakantieganger. Op Bali vindt u de harmonie tussen rust, spiritualiteit en activiteit en cultuur. Het wonderschone landschap brengt u terug naar het gevoel van een kind: Zorgeloos, stressvrij en onschuldig. U kunt weer genieten van alle mooie kleine dingen, die dit land in overvloed heeft te bieden.

Vanaf Amsterdam bent u in ongeveer 15 uur vliegen op Bali. U wordt ook in de maand november blij verrast door een heerlijke temperatuur van 34 graden. Het land is rijk aan cultuur en zorgzaamheid. U vindt het overal in terug. Maar naast cultuur en schoonheid zijn er ook genoeg activiteiten om aan deel te nemen. Denk aan: Bergbeklimmen, duiken en tropische wandeltochten.