Royal Holiday Palace resort AntalyaIn Turkije zijn vele mooie resorts te vinden, maar als u op zoek bent naar de ultieme last minute all inclusive vakantiebestemming ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Om u uit deze stressvolle sfeer te halen, hebben wij voor u de top 5 van de Turkse all-inclusive resorts samengesteld. Bekijk onze top 5 en kies uw favoriet. Lees gauw verder om alvast in de vakantiestemming te komen!

Op nummer 1 staat het Royal Holiday Palace resort in Antalya. Dit in 2011 geopende resort is uniek door haar koninklijke uitstraling. Als gast in dit paleis komt u niets tekort. U heeft keuze uit 5 á la carte restaurants, 8 barretjes en 3 zwembaden. Daarnaast vindt u op het terrein een aquapark, een grote fitnessruimte, een luxe wellnesscenter, winkeltjes en vele mogelijkheden tot het beoefenen van (water)sporten. De kinderclub biedt vermaak voor kinderen van 4-12 jaar, maar ook adolescenten en volwassenen worden geëntertaind door het internationale animatieteam. Aan vermaak geen tekort!

Op nummer 2 staat het Fame Residence Lara in Antalya. Dit 5-sterren hotel behoort tot één van de beste hotels van Antalya. Op het terrein zijn maar liefst 6 zwembaden, 6 bars en 6 á la carte restaurants te vinden. Verder is er een discotheek, een tv-kamer en een luxe spa aanwezig, waar u van vroeg tot laat gebruik van kunt maken. De kinderclub en het professionele entertainmentteam staat garant voor op en top vermaak. Geniet op uw eigen manier in het Fame Residence Lara.

Op nummer 3 staat het Grand Park Lara, gelegen in Lara. Dit gloednieuwe resort heeft in 2013 haar deuren geopend. Op 200 meter van het resort vindt u het privéstrand met beachbar, waar u als gast exclusief gebruik van mag maken. Meer waterpret is te beleven in het binnenzwembad, buitenzwembad en het aquapark. Verder is er op het terrein een fijn buffetrestaurant te vinden. Als u graag eens wilt eten in een á la carte restaurant, heeft u de keuze uit een hapje Italiaans, Chinees of Turks. Het Grand Park Lara resort biedt de gehele dag vermaak voor jong en oud, door middel van sport, spel en shows door een eigen animatieteam.

Op nummer 4 staat het Limak Lara resort, te vinden in Kemer. Dit resort heeft vele faciliteiten waar u als gast gebruik van kunt maken. Zo heeft u keuze uit 6 zwembaden, 7 restaurants en 6 bars: voor ieder wat wils! Het resort is direct aan het strand gelegen. De zonliefhebber zal zich op deze plek vermaken op de zonnepier en de sportieveling kan zich vermaken met het beoefenen van vele (water)sporten. Verder is er op het terrein een prachtige spa aanwezig en zijn er voor jong en oud tal van activiteiten te beleven met het animatieteam. Plezier gegarandeerd!

Op nummer 5 staat het Long Beach Resort, gelegen in Alanya. Dit super-de-luxe 5 sterren resort heeft alle ingrediënten om uw vakantie onvergetelijk te maken. Het resort heeft meerdere binnen- en buitenzwembaden en een waterpark. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen de gehele dag terecht bij de miniclub, waar gezellige en uitdagende activiteiten te doen zijn. Verder is er nog een kinderdisco, een kinderbioscoop en een speeltuin aanwezig. Uw kind zal zich geen moment vervelen! Voor de volwassenen is er op het terrein een bioscoop, een gameroom en een discotheek aanwezig. Daarnaast zijn er meerdere winkeltjes en heeft u toegang tot het wellnesscenter. Houdt u van sport? Genoeg mogelijkheden om (water)sporten te beoefenen!