Heerlijk onbezorgd genieten tijdens je vakantie? Boek een vakantie naar een all inclusive bestemming! Turkije en Egypte staan bekend vanwege hun all inclusive vakantieresorts. Maar doordat all inclusive vakanties de afgelopen jaar steeds populairder zijn geworden, kun je tegenwoordig in vele landen een all inclusive vakantie boeken.

1. Turkije

Turkije staat uiteraard bovenaan in de top vijf.  Vroeger was een all inclusive vakantie naar Turkije misschien nog niet voor iedereen betaalbaar, maar tegenwoordig vind je een groot aanbod aan all inclusive vakanties variërend van goedkoop tot exclusief. Voor nog geen 500 euro kun je op vakantie naar Turkije.

2. Egypte

Egypte is in een rap tempo zeer populair geworden onder luxe-liefhebbers. Vooral Hurghada en Sharm el Sheikh zijn erg in trek. Negen op de tien toeristen die naar Turkije gaan, gaan naar deze plaatsen. Je kunt er goed duiken en er zijn genoeg bezienswaardigheden in Egypte te ontdekken.

3. Cyprus

Cyprus wordt steeds populairder als all inclusive bestemming. Je vindt hier prachtige stranden in het oosten bij Ayia Napa en je kunt goed cultuur snuiven in Paphos, waar je 2.000 jaar aan geschiedenis vindt. Bovendien vind je er pittoreske dorpjes in de bergen en de schitterende hoofdstad Nicosia.

4. Griekenland

Griekenland is niet alleen bekend vanwege knusse hotelletjes, maar het land krijgt ook steeds meer grotere, luxere hotels. En dan voornamelijk op de eilanden Kreta en Kos, waar je onbezorgd heerlijk kunt genieten van je vakantie en tevens prachtige excursies kunt maken. Ook kun je er goed eten voor een aantrekkelijke prijs.

5. Dominicaanse Republiek

Wil je verder weg met vakantie? Kies dan voor de Dominicaanse Republiek! De Dominicaanse Republiek kent veel all inclusive accommodaties. Het eiland heeft een adembenemend tropisch regenwoud, maar ook mooie bergen en prachtige woestijnachtige gebieden. Genoeg te verkennen dus!