TUILiefhebbers van de Antillen die volgend jaar willen genieten van een heerlijke zonvakantie op de Antillen, kunnen nu hun vakantie al boeken bij de populaire reisaanbieder TUI, marktleider in de Nederlandse reiswereld. Boek nu al uw droomvakantie naar Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten bij TUI, met vertrek t/m oktober 2017. U kunt zowel een geheel verzorgde pakketreis boeken als alleen een los vliegticket.

Maar liefst negen keer per week vliegt TUI naar de Antillen waarvan twee keer naar Sint Maarten, drie keer naar Bonaire en maar liefst vier keer naar Aruba. Deze vluchten worden gecombineerd met vluchten naar Curaçao. Gezien de grote vraag naar vluchten naar de Antillen gedurende de kerstperiode, worden er dan extra vluchten ingezet. De vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliner. U kunt een keuze maken tussen economy class en comfort class en vanaf 1 november 2016 kunt u ook kiezen voor de star class.

Maak bij TUI een keuze uit de mooiste accommodaties voor uw reis naar de Antillen. Wilt u zorgeloos genieten op de Antillen? Kies dan voor een luxe all inclusive vakantie in het prachtige Sunscape hotel. Als u liever helemaal eigen baas wilt zijn dan geven we u als tip te kiezen voor bijvoorbeeld het bekende Chogogo Dive & Beach Resort. In Nederland worden beide accommodaties exclusief aangeboden door TUI.

TUI is een zeer populair vakantiemerk, waar u terecht kunt voor heerlijke zonvakanties voor concurrerende prijzen. Of u nu naar een bestemming wilt rond de Middellandse Zee of verder weg wilt, u vindt het hier allemaal. Maar er is meer: ook voor autovakanties, cruises, rondreizen, stedentrips en wintersportvakanties bent u hier aan het juiste adres. Alle vakanties zijn te boeken via het contact center en het reisbureau maar de makkelijkste manier is natuurlijk online boeken vanuit uw vertrouwde omgeving. Neemt u op uw gemak een kijkje op de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website van TUI en kies uw droomvakantie uit.