Het is koud en het is regenachtig in Nederland. Wat is er dan fijner om een last minute all inclusive zonvakantie te boeken. De beste, mooiste en meest geliefde bestemmingen voor december hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Aruba

Met stip op één staat het mooie eiland Aruba. U kunt hier genieten van de winterzon in het overzeese Nederland. Een mooie vakantiebestemming met een Hollands tintje, maar in de winterzon met een fijne 30 graden overdag en een watertemperatuur van ver boven de twintig graden. Dat is echt wel wat anders dan de koude in het Nederland aan de andere kant van de aardbol. De luxe resorts zijn veelal gelegen aan het strand. Boek snel een last minute all inclusive Aruba en het genieten kan beginnen.

Kaapverdië

Wilt u niet te lang in het vliegtuig zitten, maar wel de tropische zon op uw huid voelen, dan zijn de Kaapverdische Eilanden de perfecte bestemming voor een last minute all inclusive winterzonvakantie. Bij de duikliefhebbers is dit eiland erg populair. De schitterende onderwaterwereld is een lust voor het oog. Ook boven water is hier van alles te beleven en te bekijken.

Canarische Eilanden

Binnen Europa is het ook mogelijk om de zon op te zoeken. De dertig graden zal hier niet aangetikt worden, maar de temperaturen zijn altijd twintig graden of hoger. Daarnaast bent u met een aantal uur op de plek van bestemming en u kunt vanaf alle luchthavens in Nederland vertrekken. Dus boek snel die last minute all inclusive Canarische Eilanden en geniet met een paar dagen van die heerlijke zonnestralen op uw huid, liggend aan het strand met een cocktail in uw hand.

Thailand

Het maakt niet uit in welk jaargetijde u naar Thailand gaat. Een last minute all inclusive Thailand is altijd een geweldige vakantie om te boeken. Koh Samui en Koh Phi Phi zijn de plekken om te genieten van de zon ver weg van de Nederlandse kou. De perfecte winterzonvakantiebestemming!

Dominicaanse Republiek

Bij veel toeristen is de Dominicaanse republiek één van de meest geliefde winterzonbestemmingen. Een last minute all inclusive Dominicaanse republiek is een echte aanrader voor wie houdt van palmbomen, luxe hotels gelegen aan parelwitte stranden van waar u zo het azuurblauwe, warme water inloopt.

Turkije

In de winter kunt u aan de kust de zon opzoeken in Turkije. Een last minute all inclusive Alanya is zeker aan te raden als u wilt ontsnappen aan de Nederlandse koude. Het is niet zo warm als het in de zomer kan worden. De toerist die geniet van lekkere lentetemperaturen van rond de twintig graden zal hier zeker vaker naar toe willen gaan in de winter.

Marokko

In Marokko is het altijd goed toeven in de zon. Eigenlijk is Marokko meer een winterzonbestemming dan een zomerzonbestemming. In de zomer kan het er geweldig heet zijn en in de winter is het puur genieten van temperaturen rond de 25/30 graden. Ga lekker shoppen in de bazaars, geniet van de zon aan het strand of maak een leuke excursie. Marokko is een veelzijdig vakantieland. Boek snel die last minute all inclusive Marokko.