Nog twee weken naar school en flink studeren, nog twee weken werken en dan is het voor veel mensen in Nederland kerstvakantie. Twee weken om even bij te komen van de drukte van de afgelopen maanden. De zomervakantie ligt al weer ver achter ons en wat is er dan fijner om nog snel een last minute all inclusive naar een warm oord te boeken. Weg van de Nederlandse koude en nattigheid en weer eens een andere manier om de feestdagen door te brengen. Een last minute all inclusive Londen is ook zeer geliefd. Nog even de laatste cadeaus inslaan voor het familiefeest van eind december en de schitterend aangeklede winkels en de kerstmarkt bezoeken staat hoog op het verlanglijstje van velen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de feestdagen door te brengen op een vakantieadres met zon, zee, strand en warmte in plaats van met de gehele familie rond de tafel met kerstliedjes op de achtergrond en een flonkerende kerstboom in het zicht. Wilt u ook graag een last minute all inclusive winterzonvakantie boeken rond de feestdagen? Hieronder vindt u een aantal bestemmingen waar u zeker een very merry Christmas zult hebben.

Miami

Wilt u wel de kerstsfeer, maar graag met een temperatuur van boven de twintig graden? Dan is een last minute all inclusive Miami Florida in de Verenigde Staten voor u de perfecte bestemming. Kerst wordt uitbundig gevierd in de Verenigde Staten, maar in Miami, gelegen in the sunshine state, gaat Kerst altijd gepaard met een stralende zon, witte stranden aan het azuurblauwe water. Genieten van een zonnige kerstsfeer dus.

Brug Miami Beach

Dubai

Deze bestemming is ook erg populair bij de Bekende Nederlanders. Het is er altijd zonnig en warm. In de winter is het hier rond de vijfentwintig graden. Bezoek het grootste winkelcentrum ter wereld, de Dubai Mall. Hier vindt u zeker die laatste kerstcadeaus. Vergaap u aan de spectaculaire architectuur met een kunstmatig gefabriceerd eiland in de vorm van een palmboom en het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. In Dubai kunt u genieten van zon, zee, strand en elkaar. Daarnaast zijn de stranden en het water ook zeer geschikt voor kinderen aangezien het strand zeer geleidelijk de zee inloopt. Dus wilt u eens een andere kerst? Boek dan zeker die last minute all inclusive Dubai.

Vakantie Dubai

Nederlandse Antillen

Een Nederlandse kerst met tropische temperaturen dat vindt u op de Nederlandse Antillen. Het gehele jaar door is het hier rond de dertig graden, dus ook in de kerstvakantie is het hier goed toeven. Een last minute all inclusive Aruba of een last minute all inclusive Curaçao? Bij onze partners kunt u zeker een goede deal krijgen voor de kerstvakantie van uw dromen. Wie wil dat nou niet? Een kerstvakantie in tropische sferen, even helemaal opladen voordat u weer terugkeert naar de koude van Nederland.

Vakantie Curaçao zwembad

Canarische Eilanden

Ook dichterbij huis kunt u met uw familie of vrienden van de kerstvakantie genieten met temperaturen van rond of boven de twintig graden. De kerstdagen worden op de Canarische Eilanden uitbundig gevierd met een prachtige mis op kerstavond en op eerste kerstdag, heerlijk eten en echte gezelligheid. Bij onze partners kunt u terecht voor de beste deals voor uw last minute all inclusive Canarische Eilanden. Proef de kerstsfeer in heerlijke temperaturen en geniet!