De vrolijke lichtjes zijn opgeruimd, de feestdagen zijn voorbij en buiten is het guur, grijs, nat en koud. Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties en heb je zin om even het gure en natte Nederland te ontvluchten? Boek dan nu één van onderstaande bestemmingen en doe vitamine D, vitamine zonlicht, op en geniet van een geweldige vakantie op een topbestemming.

Lees hieronder meer over twee top bestemmingen voor het boeken van een last minute

Egypte

Altijd al eens de Sfinx willen zien? Altijd al eens een kijkje willen nemen bij de piramides? Of wil je gewoon genieten van de zon in een mooie accommodatie gelegen aan het azuurblauwe water van de Rode Zee? Ben je een fervent duiker en bekijk je graag de schitterende onderwaterwereld die onze planeet rijk is? Dit kan allemaal in Egypte.

Egypte is een zeer veelzijdig vakantieland. Zowel voor de cultuurliefhebber, als de natuurliefhebber als de watersporter of de zonaanbidder is hier van alles te beleven. De temperaturen zijn in deze tijd van het jaar prima evenals de zeewatertemperatuur. De kansen op neerslag zijn nihil, heel wat anders dan in Nederland. Daarnaast is het niet ver vliegen naar Egypte. Met een kleine vier uur ben je in dit schitterende land. De resorts in Egypte zijn van prima kwaliteit en de vriendelijke bevolking heet je van harte welkom. Boek dus snel die last minute all inclusive Egypte.

Vakantie Egypte Marsa Alam oceaan strand

Thailand

Wil je graag wat verder van huis en wil je echt in een andere wereld in een andere cultuur jouw vakantie doorbrengen? Eén van de mooiste landen om naartoe te gaan in 2019 is Thailand. Boek je een last minute all inclusive Thailand, dan boek je een vakantie die je niet snel zult vergeten.

De schitterende tropische stranden met diverse wellness resorts langs de kust zorgen ervoor, dat je geheel tot rust komt in jouw vakantie. Voor de cultuurliefhebber is hier ook van alles te zien en te beleven. Bezoek de eeuwenoude tempels of het mooie kasteel Sanctuary of Truth. Daarnaast staat Thailand bekend om zijn schitterende natuur en bontgekleurde onderwaterwereld. Bij Siang Mae kun je cultuur en natuur met elkaar combineren. Bijzondere tempels, mooie stadsparken, ongerepte natuur en olifantenkampen, dit alles maakt Siang Mae indrukwekkend. Zin gekregen in een last minute all inclusive Thailand na het lezen van dit alles? Boek dan snel via één van onze partners en binnen een aantal dagen zit je aan een tropische cocktail in de zon.

Vakantie Thailand hotel zwembad