Nog achttien dagen en het is zover; de meivakantie gaat van start. De eerste dag van de meivakantie valt op Goede Vrijdag 19 april. De scholen mogen zelf bepalen of de leerlingen één of twee weken vakantie hebben. Let dus goed op bij het boeken van uw last minute all inclusive hoe lang de kinderen vakantie hebben.

De populairste last minute all inclusive bestemmingen voor de meivakantie hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wilt u wat verder van huis en wilt u zeker zijn van voldoende zon en warmte of zoekt u een vakantiebestemming dichterbij huis, voor iedereen staat er wel een vakantiebestemming tussen.

Last minute all inclusive met kinderen binnen Europa

Tenerife

Op dit eiland gelegen in de Middellandse Zee voor de kust van het continent Afrika zijn de temperaturen eind april en begin mei ideaal. De zeewatertemperatuur is goed. Een leuke strandvakantie vol zon, zee en avontuur zult u hier zeker hebben op dit veelzijdige eiland. U kunt u niet alleen vermaken aan het strand en op het water, maar ook op het eiland is van alles te beleven. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld het waterpark Siam Park in Costa Adeje. In dit park hebt u geen kind aan ze, een hele dag vol van waterpret. Zijn uw kinderen gek op dieren? Dan is een bezoek aan Loro Park met zijn vele verschillende diersoorten ook een echte aanrader. De vele accommodaties veelal gelegen aan het strand hebben diverse last minute all inclusive aanbiedingen, maar wacht niet te lang met boeken. Een last minute all inclusive Tenerife is een veel geboekte vakantie.

Kreta

Een last minute all inclusive Kreta is de vakantie voor de toeristen die op zoek zijn naar de zon. De temperaturen stijgen eind april begin mei al tot een zeer aangename 25 graden. Dat zijn nog eens andere temperaturen dan in Nederland. Op Kreta vindt u vele kindvriendelijke all inclusive accommodaties, waar u en uw kinderen de tijd van uw leven zullen hebben. De meeste accommodaties zijn gelegen aan het strand. Wilt u een leuk uitstapje maken met de kinderen? Ga dan naar Watercity in de buurt van de populaire vakantiebestemming Chersonissos. Zij zullen zich zeker vermaken met de vele waterglijbanen en diverse zwembaden. Aan de allerkleinsten is hier ook gedacht. Zijn jullie een sportief gezin en houden jullie van wandelen? Dan is een wandeling door de bijzondere Samariakloof een echte aanrader.

Last minute all inclusive met kinderen buiten Europa

Curaçao

Mochten uw kinderen twee weken vakantie hebben en wilt u best wel wat verder van huis, dan is een vakantie in het overzeese Nederland een aanrader. De temperaturen zijn hier altijd rond de dertig graden en de zeewatertemperatuur is het gehele jaar door zeer aangenaam. Een last minute all inclusive Curaçao is bij veel toeristen geliefd vanwege de kindvriendelijke accommodaties en de kindvriendelijke stranden. Velen vinden het daarnaast prettig om gewoon hun eigen taal te kunnen spreken. Een vakantie op Curaçao hoeft niet alleen een strandvakantie te zijn. Breng eens een bezoekje aan de hoofdstad Willemstad met zijn vele kleurrijke historische gebouwen of maak een wandeling in het Christoffel Park. Boekt u een last minute all inclusive Curaçao, dan boekt u een zeer veelzijdige vakantie, waar u eenmaal thuis nog lang van zult nagenieten.

Egypte

Wel buiten Europa, maar niet al te ver vliegen? Boek dan een last minute all inclusive Egypte. Egypte, met zijn eeuwenoude, indrukwekkende geschiedenis, de Pyramides, de gezellige bazaars, maar ook met de schitterende stranden en een indrukwekkende onderwaterwereld, is de bestemming voor gezinnen die graag van alles willen ondernemen naast een fijne strandvakantie. Er zijn vele kindvriendelijke all inclusive accommodaties te boeken in Egypte. De meeste accommodaties zijn gelegen aan het strand. In en op het water zijn er diverse watersportactiviteiten, waaraan u kunt deelnemen. Houdt u van duiken en snorkelen, dan is een last minute all inclusive Egypte een perfecte bestemming. De onderwaterwereld met zijn kleurrijke koraal en vele schitterende vissen is magnifiek om te zien. Verder kunt u in Egypte vele excursies maken. Van een excursie naar de Pyramides tot een jeepsafari door de woestijn bijvoorbeeld.