Dit weekend hebben de meeste mensen in Nederland weer een lang weekend vrij. Het is namelijk Pinksteren en dan duurt het weekend niet t/m zondag maar t/m maandag. Een mooie gelegenheid om een last minute stedentrip te boeken.

Wat zijn nu de steden die uitermate geschikt zijn voor een stedentrip in begin juni?

Over het algemeen zijn de temperaturen in Europa gestegen naar aangename waarden. In het zuiden van Europa zijn de temperaturen gemiddeld rond de 25 graden. Een perfecte temperatuur om van alles te ondernemen. Het is niet te warm, want dan is het ondernemen van leuke excursies of lekker winkelen niet het eerste, waar men aan denkt. De geschikte steden voor een last minute stedentrip in het zuiden van Europa hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Last minute all inclusive Athene

Als u houdt van kunst en cultuur, dan moet u zeker Athene een keer bezocht hebben. Vele gebouwen uit de Griekse Oudheid, de Akropolis de berg van de Goden, het heerlijke Griekse eten, leuke winkeltjes en de Griekse gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Met een last minute all inclusive verwent u zichzelf extra. U hoeft nergens over na te denken. Eten en drinken is dan geregeld voor de gehele dag, u kunt aanschuiven wanneer u wilt en u kunt gaan en staan, waar u wilt.

Last minute all inclusive Rome

Nog zo’n stad die iedere cultuurliefhebber moet hebben bezocht. Het Colosseum, het Forum Romanum, de Trevi fontein allemaal bezienswaardigheden uit vroeger tijden die tot de verbeelding spreken. Vaticaanstad met de Sint Pietersbasiliek moet u ook eens in uw leven bezocht hebben. Reizigers die houden van shoppen, komen hier ook aan hun trekken. Vele lange winkelstraten waaraan de grote warenhuizen en grote merken gevestigd zijn, maar ook kleine boetiekjes bieden voor een ieder wat wils. Boek snel die last minute all inclusive Rome en u zult een memorabel Pinksterweekend hebben.

Last minute all inclusive Lissabon

De markante trammetjes, de gebouwen bekleed met azulejo’s, de Fado café’s, Castelo de Sao Jorge, mooie winkelstraten en de dorpjes Sintra en Cascais. in en rondom Lissabon is van alles te beleven. Wilt u graag een dagje aan het water doorbrengen, dan is dat ook mogelijk. Lissabon is gelegen aan de rivier de Taag en heeft een mooi stadsstrand. Dit gecombineerd met fijne temperaturen, lekker eten en de vriendelijkheid van de inwoners van Lissabon maken van deze stad een mooie plek voor een last minute all inclusive.

 

Vakantie Lissabon Portugal huizen zee