In vele landen is juli de vakantiemaand bij uitstek. De meeste mensen zijn vrij en overal hangt die typische vakantiesfeer. Gemiddeld genomen is juli de warmste maand in Europa. De zonaanbidders genieten met volle teugen in deze maand.

Wat zijn in juli de goedkoopste en leukste bestemmingen voor een last minute all inclusive?

Algarve in Portugal

De Algarve in Portugal is de bestemming voor de reiziger die houdt van zon, zee en strand. U hebt de keuze uit maar liefst 22 badplaatsen met vele prima accommodaties voor een last minute all inclusive Algarve. Wat dacht u van een vakantie naar Albufeira of het schitterende Lagos? De gehele Algarve staat garant voor mooi weer, witte stranden, vriendelijke bevolking en lekker eten. Voor de natuur- en cultuurliefhebber is er in de Algarve ook voldoende te beleven. Kortom een last minute all inclusive Algarve biedt voor iedereen wat wils.

Vakantie Portugal zonsondergang strand

Cyprus

Wilt u genieten van een rustige vakantie met voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes? Boek dan een last minute all inclusive Cyprus. De idyllische dorpjes, de baaien, de mooie en schone stranden, vele culturele bezienswaardigheden en de mooie natuur zorgen ervoor, dat u helemaal tot rust komt. Cyprus heeft een mediterraan klimaat, waardoor u verzekerd bent van fijne temperaturen. Door de constante wind op het eiland zal het niet snel te warm aanvoelen.

Vakantie Cyprus boot zee

Málaga in Spanje

Een last minute all inclusive Spanje naar de Costa del Sol is de vakantiereis voor de echte zonaanbidder. Wilt u naast het genieten van de zon ook wat culturele activiteiten ondernemen en in een bruisende stad uw vakantie doorbrengen?  Dan is een last minute all inclusive Málaga voor u de vakantiebestemming bij uitstek. De vele leuke en gezellige terrassen, waar u lekker kunt eten of kunt genieten van een cocktail, shoppen in de vele winkels en boetiekjes, genieten van het bruisende nachtleven en uitrusten op het strand, dat is Málaga. Neem daarbij de vele goed uitgeruste accommodaties met gastvrij personeel dat u in de watten legt, dan weet u zeker, dat u gaat genieten van een vakantie, welke u niet snel meer zult vergeten.

Spanje Malaga