Zin om lekker te ontspannen in de zon? Een boekje lezen aan de rand van het zwembad of op het strand met een geweldig uitzicht over het azuurblauwe water van de Atlantische Oceaan?

Wilt u uzelf extra verwennen en u nergens druk over maken tijdens uw vakantie boek dan een last minute all inclusive Canarische Eilanden. Bij één van onze partners kunt u diverse last minute en last minute all inclusive Canarische Eilanden aanbiedingen vinden. Zij hebben aanbiedingen van diverse uitstekende accommodaties. Dit boeken doet u makkelijk vanachter uw eigen computer, mobiele telefoon of laptop.

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een eilandengroep die behoort bij Spanje. Door hun ligging voor de kust van Afrika zijn de temperaturen hier het gehele jaar boven de twintig graden. De zeewatertemperatuur is het gehele jaar ook zeer aangenaam. September is een perfecte maand om naar de Canarische Eilanden af te reizen. Het is er gemiddeld 27 graden op de meeste eilanden en er staat altijd een aanlandige wind, waardoor het prettig aanvoelt. Vele watersporters boeken vanwege deze aanlandige wind graag een last minute all inclusive Canarische Eilanden.

De Canarische Eilanden bestaan uit zeven grote en zes kleinere eilanden. De meest geliefde eilanden voor een mooie strandvakantie zijn: Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife.

Canarische Eilanden vakantie Spanje

Tenerife

Boekt u een last minute all inclusive Tenerife dan zult u versteld staan van de schitterende natuur, woest en ruig berglandschap, indrukwekkende rotsformaties en de kenmerkende zwarte zandstranden. Op Tenerife vindt u de vulkaan El Teide, wat de hoogste berg van Spanje is. De belangrijkste badplaats is Puerto de la Cruz, waar u vele voortreffelijke accommodaties kunt boeken.

Vakantie Canarische Eilanden Tenerife Spanje

Fuerteventura

Na Tenerife is Fuerteventura het grootste eiland van de Canarische Eilanden. In september is het hier gemiddeld 26,5 graden. Vele accommodaties zijn gelegen direct aan of in de buurt van het strand. Een last minute all inclusive Fuerteventura is de perfecte vakantie om op te laden en te relaxen in de zon.

Vakantie Fuerteventura Canarische Eilanden Spanje

Gran Canaria

Sinds de jaren ’80 is dit eiland zeer geliefd bij de Nederlanders. Velen overwinteren op de mooie eiland. Voor een korte vakantie is dit eiland ook zeer geschikt. Een last minute all inclusive Gran Canaria staat garant voor vele uren zon, lekker eten en prachtige accommodaties welke van alle gemakken voorzien zijn. De meeste toeristen boeken hun accommodatie in het zuiden van het eiland, waar u de toeristische plaatsen Maspalomas, Playa de Ingles en San Augustin vindt. Geïnteresseerd in geschiedenis? In Las Palmas kunt u het huis van Columbus bezoeken evenals een museum gewijd aan de geschiedenis van het eiland.

Vakantie Gran Canaria Canarische Eilanden

Lanzarote

Dit eiland ligt het meest noordelijk van allemaal voor de kust van Marokko. Het is hier gemiddeld iets koeler dan op de andere eilanden. Dit maakt het eiland uitermate geschikt voor diverse uitstapjes. Er is hier van alles te doen. Bezoek het nationale park Timanfaya, de cactustuin bij Guatiza, de lavatunnels, het wijngebied La Geria of ontspan op de Papagayostranden. Een last minute all inclusive Lanzarote is een echte aanrader voor de natuur- en strandliefhebber.

Vakantie Lanzarote Canarische Eilanden