Dublin is in de herfst op zijn mooist. De herfstkleuren in combinatie met de historische stad ademt een relaxte sfeer uit. In deze periode van het jaar is Dublin adembenemend. Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Boek dan die vliegreis naar Dublin. Vanuit Nederland kunt u vanaf diverse luchthavens vliegen naar Dublin.

Unieke bezienswaardigheden in Dublin

Dublin is een stad met vele gezichten. De oude, historische binnenstad met zijn gezellige centrum. U bent omringt door cultuur en historie. De natuur direct buiten Dublin. Iedereen komt aan zijn trekken in deze geweldige stad. Hieronder hebben wij een aantal bezienswaardigheden voor u beschreven die u zeker moet zien  als u een vakantie naar Dublin hebt geboekt.

Guiness brouwerij en Jameson distilleerderij

Velen kennen het biermerk wel. Guiness bier wordt gebrouwen in Dublin. De Guiness brouwerij is te bezoeken. U ziet hier het hele brouwproces van dit bier en na een rondleiding lint u zelf genieten van een vers getapt biertje. Toch meer fan van een goed glas whiskey? Dan kunt u de Jameson Distillery bezoeken. Na een rondleiding door de distilleerderij weet u alles over de echte Ierse whiskey en natuurlijk kunt u ook hier proeven. ’s Avonds kunt u hier ook genieten van een heerlijke maaltijd en leuke muziek.

Café bar Dublin Ierland centrum

Bram Stoker festival

In de herfstvakantie tijdens het October Bank Holiday Weekend ziet u van 25 tot en met 28 oktober vampieren en de andere vreemde wezens in de stad. Spektakel op en rondom het water, seances in het donker, theater, Victoriaanse kermissen geven Dublin dag en nacht een mystieke sfeer. Kom die sfeer proeven en boek een vlucht naar Dublin in de herfstvakantie.

St. Patricks Cathedral en Christ Church

In de waterput naast St. Patricks Cathedral doopte de patroonheilige van Ierland Saint Patrick de bekeerlingen. Het imposante gebouw en de waterput zijn voor iedereen te bezoeken en te bewonderen. De Middeleeuwse crypte van Christ Church is een bezienswaardigheid die sinds jaar en dag vele bezoeker trekt. In vroeger tijden kwamen hier vooral pelgrims, maar tegenwoordig komt iedereen de crypte bekijken. De kapel van Saint Laurence O’Tool vindt u ook in Christ Church.