Bent u altijd op zoek naar de beste restaurants, exclusieve gerechten of de leukste bars tijdens uw vakantie? Dan hebben wij voor u een aantal bestemmingen op een rij gezet. Genieten van overheerlijke gerechten dat doe je hier.

Bologna

Deze gezellige studentenstad in Noord-Italië is the place to be als u houdt van een goede pasta. Deze stad wordt ook wel de vette stad, città grassa, genoemd. Dat komt door de rijke en vette maaltijden. De beroemde bolognesesaus, bij iedereen wel bekend, is in deze stad voor het eerst gemaakt. Wilt u graag culinair genieten en daarnaast onbezorgd vakantie vieren? Boek dan snel een last minute all inclusive Bologna.

Italië Bologna

Pisa

In Italië vindt u de plaats met de meest beroemde toren van de wereld, de scheve toren van Pisa. Pisa is gelegen in Toscane. Een regio die beroemd is om zijn keuken. Hebt u een last minute all inclusive Pisa geboekt, dan moet u zeker de lokale specialiteit proeven, Torta co‘ bischeri, een taart gemaakt van chocolade gekonfijte vruchten en rijst in een deegkorst. Hier kunt u natuurlijk ook geweldige pasta’s en pizza’s eten. Waar Pisa ook om bekend staat in zijn soep, Bordatino alla Pisana. Een soep gemaakt van maismeel, bonen en kool. Last minute all inclusive Pisa is all inclusive genieten van culinaire hoogstandjes en de rijke cultuur van deze mooie stad.

Catania

Bent u vooral gek op visgerechten dan is een last minute all inclusive Catania voor u de juiste vakantie. Siciliaanse koks maken de meest geweldige gerechten met verse calamari, mosselen en andere schaal- en schelpdieren alles komt dagelijks vers van de vismarkt. Zelfs pasta’s worden hier graag gecombineerd met vis. Pasta e pesce is favoriet op Sicilie. Een last minute all inclusive Sicilie is een aanrader voor een ieder die houdt van culinair genieten van visgerechten, natuur, cultuur en historie.