De zomer is al een tijd voorbij en de dagen worden kouder, toch was je weer te koud gekleed vandaag. Het regende ook nog eens keihard en je dacht net tussen de buien door naar werk te kunnen totdat… PLONS! ‘Niet leuk’! Weer met natte sokken op werk. Eenmaal thuisgekomen na deze zware dag wil je maar één ding… Weg uit Nederland, het liefst zo snel en ver mogelijk!

Een unieke vakantiebestemming waar het altijd warm is, de zon vrijwel altijd schijnt, waar de palmbomen op het hagelwitte strand wuiven, waar er nog prachtige ongerepte natuur te vinden is en het eten fantastisch is…. We hebben het natuurlijk over Bali! Van hoge bergen tot prachtige stranden, van ongerepte natuur tot gezellige steden, dit diverse eiland heeft voor ieder wat wils. Hieronder vind je een aantal plekken op Bali die perfect zijn om tijdens een last minute vakantie te verblijven:

Vakantie Bali Indonesië kust zee

Ubud

Het kloppende culturele hart van Bali. Wie Eat, Pray, Love gezien of gelezen heeft moet bekend zijn met ubud. Ubud wordt omringd door rijstvelden, prachtige tempels, groene natuur en tot rust komen staat absoluut centraal in deze omgeving. De vele yoga retreats, vegan restaurants en de meest prachtige tempels maken dit de perfecte bestemming voor mensen die zichzelf op spiritueel gebied willen ontwikkelen. Het centrum van Ubud is voorzien van de lekkerste restaurantjes en leuke winkeltjes. Voor een luxe all inclusive vakantie ben je in Ubud ook aan het juiste adres… Hoe klinkt een infinity pool uitkijkend over de jungle?

Nusa Dua

Voor de reizigers die op zoek zijn naar niks anders dan luxe aan een hagelwit strand zijn op Nusa Dua aan het juiste adres. Nusa Dua staat bekend als het luxe pareltje van Bali. In dit deel van Bali vind je voornamelijk 4* & 5* all inclusive resorts. Met een kilometers lang strand en een azuurblauwe zee is dit ultieme plek om in een hangmat te liggen en volop te genieten van je welverdiende last minute vakantie op het prachtige Bali.

Kuta

De bekendste en meest levendige badplaats van Bali. Cultuur, drukte, mooi strand, veel restaurants en een te gek uitgaansleven… Kuta is the place to be! Voor mensen die van een levendige omgeving houden maar zich ook graag terugtrekken in een luxe hotel is een all inclusive vakantie op Kuta, Bali perfect. De hele nacht feesten en overdag in het zwembad liggen… Dit klinkt toch niet verkeerd?

Al met al is Bali de ultieme last minute bestemming met talloze unieke all inclusive accommodaties. Iedereen zal verliefd worden op dit eiland!