Ben u ook zo zat van het druilerige Nederlandse weer momenteel. Het voelt koud aan, het is erg nat en grijs en het duurt nog een lange tijd voordat de zomer aanbreekt. Veel mensen krijgen in januari te maken met de winterdip. De term Blue Monday voor de derde maandag in januari is er niet voor niets. De gezellige decembermaand met de feestdagen, lampjes die de huizen en straten verlichten en kerstster waar velen van houden, ligt al weer even achter ons. Dit is dus het moment om even de zon op te zoeken. De prijzen voor een zonvakantie Benidorm zijn in januari en februari zeer aantrekkelijk, maar boekt u een last minute all inclusive Benidorm dan bent u helemaal goedkoop uit.

Interesse in een vakantie naar Benidorm? Bekijk reisaanbieders met last minute all inclusive vakanties Spanje.

Een last minute all inclusive Benidorm is een zeer geliefde vakantiebestemming bij vele reizigers. Het is zeker niet een overwinterbestemming voor ouderen, zoals het bij velen bekend staat. De temperaturen zijn rond de vijftien tot twintig graden en de zon laat zich vaak zien in deze periode.

Deze temperaturen zijn perfect om dagelijks leuke uitstapjes te maken in en rondom Benidorm.

Benidorm vakantie Spanje uitzicht

Uitstapjes en bezienswaardigheden Benidorm

Terra Mitica is een geweldig themapark dat in vijf gebieden is ingedeeld. U gaat terug in het verleden en gaat op bezoek bij de oude Grieken, de Romeinen en u kunt ook even langs bij de Egyptenaren. Uw bezoek legt u af aan de hand van een diverse attracties.

Kinderen en andere waterratten kunnen hun hart ophalen bij Aqualandia. In dit waterpark vindt u 15 spetterende waterattracties. De waterattracties gaan van rustig tot attracties voor de echte waaghalzen.

Ooit al een willen zwemmen met dolfijnen? Dan kunt u tijdens uw last minute all inclusive Benidorm uw kans grijpen. Bij Mundomar is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Weer een item van uw bucketlist die u af kunt strepen.

Een jeepsafari door het achterland van Benidorm is een geweldige ervaring. Zorg dat u op tijd boekt, want dit is de meest gemaakte excursie of dagtrip vanuit Benidorm. U ontdekt de schoonheid van het ruige achterland en de bergachtige omgeving van Benidorm.

Relaxen Benidorm zee Spanje vakantie

In de buurt van Benidorm liggen veel leuke plaatsjes om te bezoeken. Echte aanraders om te bezoeken zijn:

  • Villajoyosa een kleurrijk dorpje gelegen op 15 kilometer van Benidorm. De huisjes aan het strand zijn fel gekleurd en het mooie witte strand en het azuurblauwe water vormen een mooie geheel. In het stadscentrum vind je diverse, interessante bezienswaardigheden.
  • Guadalest vindt u 25 kilometer landinwaarts van Benidorm. Het plaatsje staat bekend om het hoge verdedigingskasteel. Het dorpje is om dit enorme kasteel heen gebouwd. Ga niet alleen het kasteel bekijken, maar bezoek ook de rest van het dorp. U vindt er een prachtige barokkerk en verschillende musea.
  • Op ongeveer twee uur rijden vanaf Benidorm ligt Valencia. Deze historische stad herbergt vele bezienswaardigheden. Het historische centrum met zijn schitterende oude gebouwen aan de ene kant en Ciuda de las Artes y Ciencias aan de andere kant. In deze wijk in Valencia, de Stad van de Kunst en Wetenschap, vindt u vele architectonische hoogstandjes. Natuurlijk heeft Valencia ook een mooi strand.