Overweeg je binnenkort te genieten van een ontspannen en dik verdiende en wil je snel weg? Boek dan een last minute all-inclusive vakantie? Je bent zeker niet de enige! All-inclusive vakanties zijn enorm populair geworden en dat is heel begrijpelijk. Met een all-inclusive vakantie hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor maaltijden, drankjes en entertainment, omdat alles al bij de prijs in zit. Wil je weten hoe je het maximale uit jouw vakantie kunt halen? Blijf dan zeker lezen en doe je voordeel met onze tips!

Bereid je vakantie voor

Om optimaal te genieten van je last minute all-inclusive vakantie is een grondige voorbereiding essentieel. Begin met het verkennen van verschillende all-inclusive resorts en hun voorzieningen. Lees recensies en bekijk foto’s om er zeker van te zijn dat het resort aan al jouw verwachtingen voldoet. Bovendien is het van belang om de ideale reisperiode en bestemming te kiezen die aansluiten bij jouw wensen.

Voordat je vertrekt, is een checklist van benodigdheden natuurlijk onmisbaar. Denk hierbij onder andere aan zwemkleding, zonnebrandcrème, comfortabele schoenen, kleding, zonnebril, medicijnen, toiletartikelen, mobiele telefoon, spelletjes etc. Het is ook handig om een lijst te maken met activiteiten die je graag wilt ondernemen of plekken die je wilt bezoeken tijdens jouw verblijf. Hiermee ben je goed voorbereid op een zorgeloze en plezierige all-inclusive ervaring.

Let goed op dat de all inclusive formule per accommodatie verschillend zijn, maar de lokale drankjes, maaltijden, reis, transfer en verblijf zijn in ieder geval altijd inbegrepen. Bovendien zijn er vaak ook allerlei faciliteiten inbegrepen. Denk hierbij o.a. aan zwembaden, sportfaciliteiten, wellnessfaciliteiten, etc.

Lees altijd goed de beschrijvingen door bij de all-inclusive hotels op de websites van de reisaanbieder, zodat je exact weet wat je allemaal krijgt voor je geld.

All inclusive ontbijt zwembad vakantie

Tien tips om maximaal te genieten van jouw all inclusive vakantie

  1. Verken diverse eetgelegenheden en thema-avonden: Probeer verschillende restaurants uit in het all-inclusive resort, vooral tijdens thema-avonden met diverse culinaire hoogstandjes. Dit geeft je een brede smaakervaring.
  2. Ontdek lokale smaken: Laat je verrassen door de lokale keuken en proef gerechten die kenmerkend zijn voor de bestemming waar je verblijft. Dit voegt een authentieke culinaire dimensie toe aan je ervaring.
  3. Maak gebruik van het entertainmentaanbod: Resorts bieden vaak een gevarieerd entertainmentprogramma, waaronder shows, live muziek en sportactiviteiten. Neem actief deel en geniet van de diverse vormen van vermaak.
  4. Ontdek unieke drankopties: Probeer niet alleen verschillende maaltijden, maar ook diverse dranken, inclusief lokale specialiteiten. Dit verbreedt je smaakpallet en laat je kennismaken met regionale drankjes.
  5. Reserveer vooraf voor speciale diners: Sommige resorts bieden de mogelijkheid om vooraf te reserveren voor speciale diners. Maak hier gebruik van om te genieten van exclusieve culinaire ervaringen.
  6. Verken de omgeving met excursies: Naast resortactiviteiten is het de moeite waard om de omgeving te verkennen. Boek excursies naar lokale bezienswaardigheden voor een uitgebreide ervaring.
  7. Participeer in themafeesten en speciale evenementen: Informeer naar wekelijkse themafeesten en speciale evenementen georganiseerd door het resort. Deelname hieraan voegt een feestelijke en sociale dimensie toe aan je vakantie.
  8. Maak gebruik van wellnessfaciliteiten: Profiteer van de spa’s, zwembaden en recreatieve faciliteiten die het resort te bieden heeft. Regelmatige ontspanning draagt bij aan een gebalanceerde vakantie-ervaring.
  9. Verken lokale markten en eetgelegenheden buiten het resort: Ga buiten het resort op zoek naar lokale markten en eetgelegenheden om de authentieke smaken van de regio te ontdekken.
  10. Bewaar momenten van rust: Te midden van alle activiteiten is het essentieel om af en toe te ontspannen. Zoek rustige plekjes op, geniet van de omgeving en kom helemaal tot rust.

Strand vakantie zomer koppel liefde

Verken de omgeving buiten het last minute all inclusive resort

Een last minute all inclusive vakantie betekent niet dat je beperkt bent tot het resort zelf. Trek er bijvoorbeeld op uit om de lokale cultuur, natuurlijke schoonheden en bezienswaardigheden te ontdekken. Plan excursies en dagtochten naar plekken in de omgeving.

Neem de tijd om lokale markten en winkels te verkennen, waar je prachtige souvenirs kunt vinden en de lokale keuken kunt proeven in restaurants buiten het resort. Daarnaast is het aan te raden om de adembenemende stranden en natuurlijke landschappen te verkennen, zodat je volop kunt genieten van al het moois dat de jouw vakantiebestemming te bieden heeft.

Vakantie Alanya Turkije

Evenwicht tussen ontspanning en activiteiten tijdens je last minute all inclusive vakantie

Een last minute all inclusive vakantie biedt een ideale harmonie tussen ontspanning en activiteiten, maar dit komt het beste tot uiting wanneer je bewust tijd hiervoor neemt. Om te verzekeren dat je echt kunt ontspannen, is het aan te raden om vrije dagen in te plannen om te relaxen bij het zwembad, op het strand, of om simpelweg te genieten van de resortfaciliteiten. Op deze manier kun je jezelf volledig opladen voor activiteiten.

Bovendien kun je deelnemen aan diverse sportieve activiteiten die worden aangeboden, zoals duiken, snorkelen, parasailen, boottocht of yoga. Deze activiteiten dienen niet alleen als bron van vermaak, maar bieden ook de kans om nieuwe ervaringen op te doen tijdens jouw last minute all inclusive vakantie. Door bewust af te wisselen tussen rustige dagen en actieve bezigheden kun je de ultieme vakantie-ervaring beleven.

Vakantie Italië pizza eten drinken


Last minute all inclusive aanbiedingen Sunweb

Hotel Vasia Resort & Spa

Hotel Vasia Resort & Spa ligt in het hart van het vissersdorpje Sissi en in een mooie omgeving aan de noordkust van Kreta. Het aangename all inclusive hotel heeft veel te bieden, voor zowel jonge als de iets oudere gasten. Van ontspanning tot actief bezig zijn, het kan hier allemaal. Er zijn maar liefst 7 zwembaden waar je heel wat uurtjes waterpret kan beleven. Daarnaast is er ook op loopafstand van het resort een klein strandje te vinden.

Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen vanwege het all inclusive programma. Er zijn meerdere restaurants en bars waar je altijd wel iets lek…

Beschikbaar vanaf €1090

Hotel Holiday Inn Resort

Hotel Holiday Inn Resort is een heerlijk hotel op basis van all Inclusive en ligt direct aan zee. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over de baai en de stad Bodrum, en net onder het hotel leidt een trap naar het gezellige strand. Hier vind je één van de 3 bars van het hotel waar je kunt genieten van de drankjes die bij all inclusive zijn inbegrepen.

Je kunt ook genieten van het uitzicht vanaf het prachtige zwembad, bijvoorbeeld terwijl je een duik neemt of vermaakt wordt door het animatieteam van het hotel, dat overdag activiteiten en 's avonds entertainment organiseert.…

Beschikbaar vanaf €1448

Hotel Arin Resort - ex. Sundance Resort

Absoluut een droom van een vakantiebestemming! Je kunt het zo gek niet bedenken of het super all-inclusive Hotel Arin Resort in Turgutreis heeft het. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannend dagje in de sauna of waterskiën? Door de uitstekende ligging van het hotel kun je ook volop genieten van het fijne privé-strand terwijl je in de verte het Griekse eiland Kos ziet liggen. Misschien een leuk idee voor een interessante excursie?

Beschikbaar vanaf €1469

Hotel Dream Fun World

Bij Hotel Dream Fun World draait alles om vakantie vieren en verwend worden. Laat je meenemen op een reis vol plezier, comfort en gastvrijheid. Ontspan aan het prachtige zwembad, laat je verwennen in het luxe wellnesscenter, of proef de culinaire hoogstandjes in de gastronomische restaurants. De smaakvol ingerichte kamers bieden een oase van comfort en rust, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een dag vol avontuur. Tel daar nog eens een fantastische all inclusive programma bij op en je hebt het complete pakket bij elkaar voor een onvergetelijke tijd.

Beschikbaar vanaf €1108

Hotel Evia Riviera Resort

Evia Riviera Resort is een luxe all inclusive resort aan de kust van Evia, Griekenland. Het resort ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Evia Riviera Resort biedt een uitgebreid all inclusive programma met onbeperkt eten en drinken. In het buffetrestaurant kun je genieten van een verscheidenheid aan internationale gerechten. Er zijn ook verschillende bars waar je cocktails, wijn en andere drankjes kunt bestellen. Dit fijne resort ligt direct aan het strand. Je kunt hier heerlijk zwemmen, zonnen of een boottocht maken. Het resort heeft ook een eigen privé…

Beschikbaar vanaf €897

Hotel Bellazure

Hotel Bellazure is een mooi hotel met zeer comfortabele hotelkamers en niet alleen de ligging, maar ook de sfeer is lekker rustig. Genieten gaat hier vanzelf; all inclusive buffetten met een ruime keuze maar ook de leuke faciliteiten dragen bij aan een fantastische vakantie. Laat de wind door je haren gaan terwijl je het uitzicht bewondert op de pier met heerlijke ligbedden of neem een verfrissende duik in het zwembad. Het enthousiaste animatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten en in de wellness glijdt alle stress zo van je af. Na afloop kun je in de vitaminebar terecht voor een lekk…

Beschikbaar vanaf €1255

Hotel Blue Star

Hotel Blue Star is een groot, populair all Inclusive hotel, gelegen in een rustig maar centraal deel van Alanya. Er zijn 2 zwembaden, waarvan één met waterglijbanen, dus genoeg waterpret voor iedereen. Het hotel heeft veel faciliteiten: voor kinderen een miniclub en een speeltuin. Voor volwassenen zijn er verschillende wellnessmogelijkheden en bars. Ook het all Inclusive concept is ideaal wanneer je met het hele gezin vakantie wil vieren; van 's morgens tot 's avonds is het eten en drinken inbegrepen. Zin om eropuit te gaan? Het Kleopatra-strand ligt ongeveer 1 km verderop en vanuit het hotel…

Beschikbaar vanaf €806

Hotel Anavadia

Bij Hotel Anavadia word je verwelkomd met Griekse gastvrijheid voor een fantastisch verblijf. Je overnacht hier op een heerlijk rustige locatie, tegen de bergen aan.

Je kan hier genieten van een ontspannen middag bij het zwembad van het hotel, omringd door weelderig groen en bloeiende planten. Het strand ligt op 650 meter, waar je na de wandeling heerlijk een verkoelende duik kan nemen in de azuurblauwe zee. Zin in een Griekse maaltijd? Daarvoor hoef je de deur niet uit, vanwege het all-inclusive programma is alles voor je geregeld. Bestel in de bar als afsluiter van de dag nog een v…

Beschikbaar vanaf €1089

Hotel Solimar Dias

In Hotel Solimar Dias krijg je meteen een fijn vakantiegevoel, mede dankzij het goedlachse personeel. De ligging van het hotel is heerlijk rustig en je bent zo in de schitterende stad Rethymnon. Breng je hier een bezoekje aan de oude haven, dan is er genoeg keuze aan typisch Griekse restaurantjes en barretjes. Met een super fijne ligging, ruime kamers en een verblijf op basis van all inclusive, is iedere dag weer een geslaagde vakantiedag. En de zomerdagen zijn hier over het algemeen zeer zonnig, dus zo af en toe een duik in het zwembad is zeker aan te raden. Fijne vakantie!

Beschikbaar vanaf €879

Dreams Sunny Beach Resort & Spa

Droom je van een ontspannende en luxe vakantie aan de Bulgaarse Zwarte Zee? Dan is Dreams Sunny Beach Resort & Spa de perfecte plek voor jou! Dit prachtige resort ligt direct aan het strand van Sunny Beach, een gezellige badplaats met veel restaurants, bars en winkels. De kamers en suites van het resort zijn ruim en comfortabel ingericht. Alle kamers hebben een balkon of terras met uitzicht op de zee of de tuin.

Het all-inclusive concept van Dreams Sunny Beach Resort & Spa zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt onbeperkt genieten van eten, drinken en ent…

Beschikbaar vanaf €1287