Overweeg je binnenkort te genieten van een ontspannen en dik verdiende en wil je snel weg? Boek dan een last minute all-inclusive vakantie? Je bent zeker niet de enige! All-inclusive vakanties zijn enorm populair geworden en dat is heel begrijpelijk. Met een all-inclusive vakantie hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor maaltijden, drankjes en entertainment, omdat alles al bij de prijs in zit. Wil je weten hoe je het maximale uit jouw vakantie kunt halen? Blijf dan zeker lezen en doe je voordeel met onze tips!

Bereid je vakantie voor

Om optimaal te genieten van je last minute all-inclusive vakantie is een grondige voorbereiding essentieel. Begin met het verkennen van verschillende all-inclusive resorts en hun voorzieningen. Lees recensies en bekijk foto’s om er zeker van te zijn dat het resort aan al jouw verwachtingen voldoet. Bovendien is het van belang om de ideale reisperiode en bestemming te kiezen die aansluiten bij jouw wensen.

Voordat je vertrekt, is een checklist van benodigdheden natuurlijk onmisbaar. Denk hierbij onder andere aan zwemkleding, zonnebrandcrème, comfortabele schoenen, kleding, zonnebril, medicijnen, toiletartikelen, mobiele telefoon, spelletjes etc. Het is ook handig om een lijst te maken met activiteiten die je graag wilt ondernemen of plekken die je wilt bezoeken tijdens jouw verblijf. Hiermee ben je goed voorbereid op een zorgeloze en plezierige all-inclusive ervaring.

Let goed op dat de all inclusive formule per accommodatie verschillend zijn, maar de lokale drankjes, maaltijden, reis, transfer en verblijf zijn in ieder geval altijd inbegrepen. Bovendien zijn er vaak ook allerlei faciliteiten inbegrepen. Denk hierbij o.a. aan zwembaden, sportfaciliteiten, wellnessfaciliteiten, etc.

Lees altijd goed de beschrijvingen door bij de all-inclusive hotels op de websites van de reisaanbieder, zodat je exact weet wat je allemaal krijgt voor je geld.

All inclusive ontbijt zwembad vakantie

Tien tips om maximaal te genieten van jouw all inclusive vakantie

  1. Verken diverse eetgelegenheden en thema-avonden: Probeer verschillende restaurants uit in het all-inclusive resort, vooral tijdens thema-avonden met diverse culinaire hoogstandjes. Dit geeft je een brede smaakervaring.
  2. Ontdek lokale smaken: Laat je verrassen door de lokale keuken en proef gerechten die kenmerkend zijn voor de bestemming waar je verblijft. Dit voegt een authentieke culinaire dimensie toe aan je ervaring.
  3. Maak gebruik van het entertainmentaanbod: Resorts bieden vaak een gevarieerd entertainmentprogramma, waaronder shows, live muziek en sportactiviteiten. Neem actief deel en geniet van de diverse vormen van vermaak.
  4. Ontdek unieke drankopties: Probeer niet alleen verschillende maaltijden, maar ook diverse dranken, inclusief lokale specialiteiten. Dit verbreedt je smaakpallet en laat je kennismaken met regionale drankjes.
  5. Reserveer vooraf voor speciale diners: Sommige resorts bieden de mogelijkheid om vooraf te reserveren voor speciale diners. Maak hier gebruik van om te genieten van exclusieve culinaire ervaringen.
  6. Verken de omgeving met excursies: Naast resortactiviteiten is het de moeite waard om de omgeving te verkennen. Boek excursies naar lokale bezienswaardigheden voor een uitgebreide ervaring.
  7. Participeer in themafeesten en speciale evenementen: Informeer naar wekelijkse themafeesten en speciale evenementen georganiseerd door het resort. Deelname hieraan voegt een feestelijke en sociale dimensie toe aan je vakantie.
  8. Maak gebruik van wellnessfaciliteiten: Profiteer van de spa’s, zwembaden en recreatieve faciliteiten die het resort te bieden heeft. Regelmatige ontspanning draagt bij aan een gebalanceerde vakantie-ervaring.
  9. Verken lokale markten en eetgelegenheden buiten het resort: Ga buiten het resort op zoek naar lokale markten en eetgelegenheden om de authentieke smaken van de regio te ontdekken.
  10. Bewaar momenten van rust: Te midden van alle activiteiten is het essentieel om af en toe te ontspannen. Zoek rustige plekjes op, geniet van de omgeving en kom helemaal tot rust.

Strand vakantie zomer koppel liefde

Verken de omgeving buiten het last minute all inclusive resort

Een last minute all inclusive vakantie betekent niet dat je beperkt bent tot het resort zelf. Trek er bijvoorbeeld op uit om de lokale cultuur, natuurlijke schoonheden en bezienswaardigheden te ontdekken. Plan excursies en dagtochten naar plekken in de omgeving.

Neem de tijd om lokale markten en winkels te verkennen, waar je prachtige souvenirs kunt vinden en de lokale keuken kunt proeven in restaurants buiten het resort. Daarnaast is het aan te raden om de adembenemende stranden en natuurlijke landschappen te verkennen, zodat je volop kunt genieten van al het moois dat de jouw vakantiebestemming te bieden heeft.

Vakantie Alanya Turkije

Evenwicht tussen ontspanning en activiteiten tijdens je last minute all inclusive vakantie

Een last minute all inclusive vakantie biedt een ideale harmonie tussen ontspanning en activiteiten, maar dit komt het beste tot uiting wanneer je bewust tijd hiervoor neemt. Om te verzekeren dat je echt kunt ontspannen, is het aan te raden om vrije dagen in te plannen om te relaxen bij het zwembad, op het strand, of om simpelweg te genieten van de resortfaciliteiten. Op deze manier kun je jezelf volledig opladen voor activiteiten.

Bovendien kun je deelnemen aan diverse sportieve activiteiten die worden aangeboden, zoals duiken, snorkelen, parasailen, boottocht of yoga. Deze activiteiten dienen niet alleen als bron van vermaak, maar bieden ook de kans om nieuwe ervaringen op te doen tijdens jouw last minute all inclusive vakantie. Door bewust af te wisselen tussen rustige dagen en actieve bezigheden kun je de ultieme vakantie-ervaring beleven.

Vakantie Italië pizza eten drinken

Last minute all inclusive aanbiedingen Sunweb

Appartementen HSM Club Torre Blanca

Appartementen Club Torre Blanca is een rustig gelegen all inclusive complex. Geniet aan het zwembad op de ligbedden of speel tennis of een potje minigolf. De kamers zijn comfortabel ingericht en de appartementen hebben een balkon. Er zijn diverse winkeltjes en restaurants op loopafstand, waaronder een grote supermarkt. Bij het hotel geniet je all inclusive van lekkere buffetmaaltijden en drankjes. Dit kindvriendelijke hotel verzorgt gratis het vervoer van en naar het strand en beschikt over een uitgebreid animatieprogramma. Jong en oud zullen zich hier prima vermaken!

Beschikbaar vanaf €611

Hotel Lymberia

Wil je onbezorgd genieten van een vakantie op Rhodos? In Hotel Lymberia gaat dit helemaal lukken. Na een korte wandeling lig je al op het strand van Faliraki en het bruisende centrum ligt ook op loopafstand. Ideaal wanneer je de omgeving wil leren kennen! Bij het hotel zelf is het ook goed vertoeven aan het zwembad. En om het helemaal compleet te maken verblijf je hier op basis van all inclusive, en staat er dagelijks een buffet klaar met zowel internationale als Griekse gerechten. Laat de vakantie maar beginnen!

Beschikbaar vanaf €461

Antares Complex - All inclusive

Antares Complex is een groot complex waarbij je van alle faciliteiten gebruik mag maken. Complex Antares bestaat uit 3 gebouwen. Hotel Olimpo ligt bovenaan, Hotel Le Terrazze in het midden en Hotel Antares op het laagste niveau. Het centrum en het strand van Letojanni zijn op loopafstand van het complex.

Tijdens je verblijf kun je gebruikmaken van de faciliteiten van alle drie de hotels.
Het complex biedt je voldoende faciliteiten om je een aangenaam verblijf te bezorgen, zoals een gezellig animatieprogramma en een zwembad met een prachtig uitzicht.



Beschikbaar vanaf €850

Louis St. Elias Resort - Ultra all-inclusive

Op een mooie locatie, vlakbij het zandstrand van Protaras, vind je het ultieme luxe vakantieresort: Louis St. Elias Resort. Je vindt hier o.a .luxe suites, leuke glijbanen, meerdere zwembaden en een heerlijke spa.

Louis St. Elias Hotel & Waterpark ligt in een rustige omgeving, op 15 minuten lopen van de zandstranden van Protaras. Het hotel is gelegen op een groot en mooi aangelegd terrein van in totaal 40.400 m² aan prachtige tuinen en biedt 3 zwembaden, een klein waterpark en een spa. Het bruisende Agia Napa ligt op 15 minuten rijden.

Alle studio's en suites zijn stijlvol en …

Beschikbaar vanaf €1069

Hotel Sentido Djerba Beach

Hotel Sentido Djerba Beach is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in Tunesië. Het is gelegen aan het aan het prachtige zandstrand. Hier je geniet van de warme zon terwijl je het zachte geruis van de zee op de achtergrond hoort.

Met een scala aan faciliteiten, waaronder een groot zwembad, een uitgebreide spa en een fitnesscentrum, is er voor jong en oud altijd wat te doen. Daarnaast zijn er voor de sportievelingen nog verschillende activiteiten, zoals beachvolleybal, aquafitness en tennis.

Met het all inclusive programma trakteer je jezelf heel de dag door op …

Beschikbaar vanaf €744

Hotel Solimar Dias

In Hotel Solimar Dias krijg je meteen een fijn vakantiegevoel, mede dankzij het goedlachse personeel. De ligging van het hotel is heerlijk rustig en je bent zo in de schitterende stad Rethymnon. Breng je hier een bezoekje aan de oude haven, dan is er genoeg keuze aan typisch Griekse restaurantjes en barretjes. Met een super fijne ligging, ruime kamers en een verblijf op basis van all inclusive, is iedere dag weer een geslaagde vakantiedag. En de zomerdagen zijn hier over het algemeen zeer zonnig, dus zo af en toe een duik in het zwembad is zeker aan te raden. Fijne vakantie!

Beschikbaar vanaf €407

Hotel Anavadia

Bij Hotel Anavadia word je verwelkomd met Griekse gastvrijheid voor een fantastisch verblijf. Je overnacht hier op een heerlijk rustige locatie, tegen de bergen aan.

Je kan hier genieten van een ontspannen middag bij het zwembad van het hotel, omringd door weelderig groen en bloeiende planten. Het strand ligt op 650 meter, waar je na de wandeling heerlijk een verkoelende duik kan nemen in de azuurblauwe zee. Zin in een Griekse maaltijd? Daarvoor hoef je de deur niet uit, vanwege het all-inclusive programma is alles voor je geregeld. Bestel in de bar als afsluiter van de dag nog een v…

Beschikbaar vanaf €536

Hotel Blue Star

Hotel Blue Star is een groot, populair all Inclusive hotel, gelegen in een rustig maar centraal deel van Alanya. Er zijn 2 zwembaden, waarvan één met waterglijbanen, dus genoeg waterpret voor iedereen. Het hotel heeft veel faciliteiten: voor kinderen een miniclub en een speeltuin. Voor volwassenen zijn er verschillende wellnessmogelijkheden en bars. Ook het all Inclusive concept is ideaal wanneer je met het hele gezin vakantie wil vieren; van 's morgens tot 's avonds is het eten en drinken inbegrepen. Zin om eropuit te gaan? Het Kleopatra-strand ligt ongeveer 1 km verderop en vanuit het hotel…

Beschikbaar vanaf €469

Hotel Heronissos

Hotel Heronissos is een prima en eenvoudig hotel dat onder andere door de ligging een fijne plek is om je vakantie door te brengen. Je bent zo in het centrum en op de strip van het bruisende Chersonissos. Hier vind je veel barretjes en terrassen voor een gezellig avondje uit. Wat ook ideaal is; op slechts 100 meter van het hotel ligt het strand. Liever zwemmen in een zwembad en relaxen op een ligbed? Ook dat kan bij het hotel en in de poolbar worden heerlijk verkoelende drankjes geserveerd. Je verblijft hier op basis van all inclusive, zodat je aan werkelijk niets meer hoeft te denken.

Beschikbaar vanaf €477

Hotel Bellazure

Hotel Bellazure is een mooi hotel met zeer comfortabele hotelkamers en niet alleen de ligging, maar ook de sfeer is lekker rustig. Genieten gaat hier vanzelf; all inclusive buffetten met een ruime keuze maar ook de leuke faciliteiten dragen bij aan een fantastische vakantie. Laat de wind door je haren gaan terwijl je het uitzicht bewondert op de pier met heerlijke ligbedden of neem een verfrissende duik in het zwembad. Het enthousiaste animatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten en in de wellness glijdt alle stress zo van je af. Na afloop kun je in de vitaminebar terecht voor een lekk…

Beschikbaar vanaf €662