Egypte

Egypte vlagAls u op zoek bent naar een vakantiebestemming met een super klimaat, schitterende cultuur, mooie stranden en luxe all inclusive hotels, dan is Egypte echt een topbestemming. De luxe all inclusive resorts in Egypte staan bekend als zeer goed met volop faciliteiten.

Gambia

Gambia vlagGambia, ook wel de Smiling Coast genoemd, is een prachtige vakantiebestemming en ligt op slechts 6 uren vliegen vanaf Nederland. Gambia is niet zomaar een land maar een vakantiebestemming voor de ultieme belevenis. Gambia staat bekend om het land met prachtige stranden aan de Atlantische Kust en natuurlijk de prachtige Gambia-rivier met een gigantisch grote vogelpopulatie.

Kaapverdië

Kaapverdië, ofwel de Kaapverdische eilanden liggen ten westen van het continent Afrika. Kaapverdië bestaat uit tien eilanden die allen van elkaar verschillen en waar je op alle eilanden een veelzijdige vakantie kunt hebben. Het bestaat uit de noordelijke en zuidelijke eilanden. Op de noordelijke eilanden kun je schitterende, tropische valleien en geweldige berguitzichten bewonderen. Er zijn witte zandstranden en een azuurblauwe zee.

Tunesië

Tunesië vlagEen last minute all inclusive vakantie naar Tunesië is een vakantie met westerse luxe in combinatie met de oosterse mystiek van de Arabische wereld. U kunt in Tunesië heerlijk ontspannen aan de schitterende witte stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee.