Hieronder vindt u een overzicht van onze partners. U kunt bij deze reisorganisaties terecht voor het boeken van een last minute Aruba met all inclusive verzorging.


De VakantieDiscounter

De VakantieDiscounterBij de VakantieDiscounter kunt u terecht voor autovakanties, zonvakanties, stedentrips, wintersportvakanties, super voordelige last minutes, verre reizen en meer. De VakantieDiscounter is in 2015 door bezoekers van Zoover verkozen tot de beste online reisaanbieder van Nederland. Inmiddels heeft deze reisorganisatie al ruim 500.000 vaste klanten. Al sinds 2000 legt de Vakantiediscounter zich toe op het aanbieden van goedkope vakanties. Daarom betaalt u hier vanzelfsprekend geen boekingskosten.

Wie hier geen geschikte vakantie kan vinden zal ergens anders ook niet slagen! Maak een keuze uit de beste accommodaties, van een eenvoudig verblijf zoals bijvoorbeeld een appartement, tot een super luxe all inclusive verblijf in een vijf sterren hotel. Voor ieder budget is er wel een geschikte vakantie te vinden. Maar liefst meer dan 10.000 accommodaties worden er aangeboden in meer dan 50 landen. Boek bij de VakantieDiscounter een super voordelige en geheel verzorgde last minute all inclusive vakantie naar het prachtige Aruba.

Nu bekijken


TUI

TUITUI is onderdeel van TUI Nederland en behoort tot een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tevens is TUI marktleider op de Nederlandse reismarkt. TUI heeft een hoge naamsbekendheid en een enorm aanbod aan alle soorten vakanties. Bij TUI kunt u kiezen uit ruim 5.500 accommodaties zoals hotels, villa’s, appartementen, vakantiewoningen etc. Wat het type vakantie betreft heeft u de keuze uit o.a. autovakanties, zonvakanties, stedentrips, wintersport, last minutes, verre reizen, rondreizen en nog veel meer.

Wilt u lekker op het allerlaatste moment weg, dan kunt u een superscherp geprijsde last minute Aruba op basis van all inclusive verzorging bij TUI boeken naar de plaatsen Druif Beach, Eagle Beach, Oranjestad en Palm Beach.

Nu bekijken


SUNtip.nl

Logo SUNtipSUNtip.nl, als onderdeel van de Pelikaan Travel Group, heeft een rijke geschiedenis van meer dan 90 jaar in de reisbranche. Terugkijkend naar 2008, een periode waarin fysieke reisbureaus domineerden, besloot deze reisaanbieder een sprong te wagen en de transitie te maken van een traditioneel reisbureau naar een online platform.

In die tijd waren fysieke reisbureaus de norm voor het boeken van vakanties, veelal via gidsen, telefonisch of persoonlijk bij lokale aanbieders. Desondanks zagen zij mogelijkheden om een online boekbare website te creëren. Na aanzienlijke investeringen, met name op het gebied van tijd en technologie, ging SUNtip.nl een jaar later, in 2009, online.

De lancering van www.suntip.nl in 2009 betekende ook de introductie van ondersteuning voor degenen die hun vakanties via SUNtip boekten. Achterin het reisbureau in Zevenbergen begon het allemaal in twee kleine kamertjes.

De groei was onmiskenbaar. Deze reisaanbieder evolueerde gestaag naar een volwaardig multi-channel Service Center en heeft meerdere panden in Zevenbergen betrokken om de overweldigende groei bij te houden. Terwijl SUNtip.nl bleef groeien, ontwikkelde het zijn ware identiteit. Gedurende deze tijd hebben zij altijd de nadruk gelegd op hoge klanttevredenheid, waarbij de focus geleidelijk verschoof van kwantiteit naar kwaliteit, uiteraard tegen de beste prijs. Voeg daarbij het hoge serviceniveau voor elke vakantieganger, en we hebben het SUNtip.nl zoals het nu bekend staat.

Vandaag de dag is het Service Center van SUNtip.nl nog steeds gevestigd in Zevenbergen. Hier werkt een team van meer dan 25 enthousiaste reisspecialisten elke dag met plezier om jouw welverdiende vakantie perfect te regelen.

Nu bekijken


Zoover

Zoover logoZoover vormt het startpunt van jouw vakantie. Als een van de grootste reiswebsites in Nederland, met jaarlijks meer dan 30 miljoen bezoeken, voorziet Zoover je van een overvloed aan informatie. Met ruim 3,9 miljoen beoordelingen, geschreven door medereizigers, ontdek en boek je moeiteloos jouw ideale vakantiebestemming. Zo ben je verzekerd van een weloverwogen keuze van jouw vakantie.

Al enkele jaren is het ook mogelijk om je vakantie rechtstreeks via Zoover te reserveren. De gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat je snel bij de door jouw gewenste bestemming of accommodatie terechtkomt. En mocht je tijdens het boeken assistentie nodig hebben, staat de ervaren klantenservice zes dagen per week voor je klaar.

Talloze vakantiegangers zijn je al voorgegaan op Zoover, ongeacht of je op zoek bent naar een zonvakantie, adults-only reis, wintersportavontuur, luxueuze vakantie, all-inclusive vakantie, stedentrip, verre reis, campingavontuur, vakantieparkverblijf of last-minute aanbieding. Bij Zoover kun je het allemaal ontdekken. Vergeet vooral niet de voordelige Zoover Deals te bekijken met hoge kortingen!

Nu bekijken


Travel Store

Travel Store logoTravel Store is het grootste online reisbureau van de Benelux en is uniek vanwege de kortingen op vakanties die op kunnen lopen tot wel 70%. Het is dan ook niet voor niets dat de slogan van Travel Store luidt: koffers vol met korting! U kunt bij Travel Store terecht voor o.a. all inclusive vakanties, last minutes, luxe reizen, verre reizen, vliegvakanties, zonvakanties, cruises, stedentrips en nog veel meer.

Alle bekende touroperators zijn bij Travel Store vertegenwoordigd, zoals o.a. Alltours, TUI, Corendon, DTI Reizen, De Jong Intra Vakanties, Oad reizen, Sudtours, Thomas Cook en meer. Geen enkele aanbieder in Nederland is goedkoper dan Travel Store! Als u kiest voor een last minute Aruba op basis van all inclusive bij Travel Store dan kunt u een keuze maken uit de plaatsen Oranjestad, Druif Beach, Palm Beach en Eagle Beach.

Nu bekijken