Hieronder vindt u een overzicht van onze partners. U kunt bij deze reisorganisaties terecht voor het boeken van een last minute all inclusive vakantie naar Bonaire.


TUI

TUITUI is onderdeel van TUI Nederland en behoort tot een van de grootste vakantiemerken van Nederland. TUI heeft een hoge naamsbekendheid, marktleider op de Nederlandse markt en een enorm aanbod aan alle soorten vakanties. U kunt bij TUI kiezen uit ruim 5.500 accommodaties zoals hotels, villa’s, appartementen, etc. Naar welk type vakantie u ook naar op zoek bent, bij TUI is volop keuze voor iedereen. Denk aan o.a. autovakanties, zonvakanties, stedentrips, wintersport, last minutes, verre reizen, rondreizen en nog veel meer.

Wilt u lekker op het allerlaatste moment een vakantie boeken? Dan kunt u een scherp geprijsde last minute all inclusive vakantie boeken naar o.a. Aruba, Bonaire, Brazilië, Cuba, Curaçao Cyprus, Dominicaanse Republiek, Gambia, Griekenland, Jamaica, Indonesië, Kenia, Kroatië, Mexico, Spanje, Tanzania, Turkije, Zanzibar etc.

Nu bekijken


De VakantieDiscounter

De VakantieDiscounterBij de VakantieDiscounter kunt u terecht voor all inclusive vakanties, autovakanties, zonvakanties, stedentrips, wintersportvakanties, super voordelige last minutes, verre reizen en meer. De VakantieDiscounter is in 2015 door bezoekers van Zoover verkozen tot de beste online reisaanbieder van Nederland. Inmiddels heeft deze reisorganisatie al ruim 500.000 vaste klanten. Al sinds 2000 legt de Vakantiediscounter zich toe op het aanbieden van goedkope vakanties. Daarom betaalt u hier vanzelfsprekend geen boekingskosten. Wie hier geen geschikte vakantie kan vinden zal ergens anders ook niet slagen! Maak een keuze uit de beste accommodaties, van een eenvoudig verblijf zoals bijvoorbeeld een appartement, tot een super luxe all inclusive verblijf in een vijf sterren hotel. Voor ieder budget is er wel een geschikte vakantie te vinden. Maar liefst meer dan 10.000 accommodaties worden er aangeboden in meer dan 50 landen. Boek bij de VakantieDiscounter een super voordelige en geheel verzorgde last minute all inclusive vakantie naar het prachtige Bonaire.

Nu bekijken


SUNtip.nl

Logo SUNtipSUNtip.nl, onderdeel van de Pelikaan Travel Group, kan terugkijken op een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 90 jaar in de reisbranche. Terugkijkend naar het jaar 2008, een periode waarin fysieke reisbureaus de markt beheersten, nam deze reisaanbieder het gedurfde besluit om de overgang te maken van een traditioneel reisbureau naar een online platform.

Destijds waren fysieke reisbureaus de gebruikelijke kanalen voor het boeken van vakanties, vaak via gidsen, telefonisch of persoonlijk bij lokale aanbieders. Ondanks deze conventies zagen ze de mogelijkheid om een online boekbaar platform te creëren. Na aanzienlijke investeringen, met name op het gebied van tijd en technologie, ging SUNtip.nl een jaar later, in 2009, online.

De lancering van www.suntip.nl in 2009 betekende tevens de introductie van ondersteuning voor degenen die hun vakanties via SUNtip boekten. Het begon allemaal in twee kleine kamertjes achterin het reisbureau in Zevenbergen.

De groei was enorm. Deze reisaanbieder evolueerde gestaag naar een volwaardig multi-channel Service Center en nam meerdere panden in Zevenbergen in gebruik om de indrukwekkende groei bij te houden. Terwijl SUNtip.nl bleef groeien, ontwikkelde het zijn ware identiteit. Gedurende deze tijd lag de focus altijd op hoge klanttevredenheid, waarbij de nadruk geleidelijk verschoof van kwantiteit naar kwaliteit, uiteraard tegen de beste prijs. Voeg daar het hoge serviceniveau voor elke vakantieganger aan toe, en we krijgen het SUNtip.nl zoals het vandaag de dag bekend staat.

Het Service Center van SUNtip.nl is nog steeds gevestigd in Zevenbergen. Hier werkt een team van meer dan 25 enthousiaste reisspecialisten dagelijks met plezier om jouw welverdiende vakantie perfect te regelen.

Nu bekijken