Aruba

Aruba vlagAruba behoort tot de zogenaamde ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao en is het zonnigste plekje van ons Koninkrijk. De naam alleen al doet veel mensen denken aan een tropisch paradijs met witte stranden en helder zeewater en dit beeld komt ook nog eens overeen met de werkelijkheid.

Bonaire

Bonaire vlagHet leven is bijna nergens zo rustig, vriendelijk en vredig als op het prachtige Caribische eiland Bonaire. Zodra u het vliegtuig uitstapt, merkt u snel genoeg dat u zich hier niet te druk moet maken, want op Bonaire is het bijna altijd warm. U zult zich hier aan moeten passen aan het tropische leven en dat betekent rustig aan doen.

Cuba

Cuba vlagCuba doet veel mensen waarschijnlijk denken aan rum, oude auto’s, gastvrijheid, salsamuziek, Fidel Castro en sigaren, maar als u besluit een vakantie naar Cuba te gaan boeken, dan komt u er achter dat Cuba natuurlijk veel meer heeft te bieden. Denk hierbij o.a aan prachtige witte stranden, een fantastisch uitgaansleven, vruchtbare badplaatsen, koloniaal erfgoed en een interessante geschiedenis.

Curaçao

Curaçao vlagCuraçao is het grootste eiland van de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao, de drie Benedenwindse Eilanden van de Nederlandse Antillen. Waar komt de benaming Benedenwindse Eilanden vandaan vraag u zich wellicht af. De benaming Benedenwindse Eilanden heeft alles te maken met de ligging van de eilanden ten opzichte van de Noord-oostpassaat.

Dominicaanse Republiek

Vlag Dominicaanse RepubliekColumbus heeft gezegd, dat de Dominicaanse Republiek het mooiste land is, wat ooit door mensenogen is aanschouwd. De Dominicaanse Republiek ligt op het eiland Hispaniola. Tweederde van het eiland is de Dominicaanse Republiek. Een derde van het eiland, het oostelijke deel bestaat uit het land Haïti. Het eiland ligt ten zuiden aan de Caraïbische Zee en ten noorden aan de Atlantische Oceaan.

Jamaica

Vlag JamaicaJamaica staat bekend als het land van Bob Marley, de Rastafari ’s en de reggaemuziek. Het is daarnaast een prachtig vakantieland met parelwitte stranden, wuivende palmbomen, een azuurblauwe zee, Jamaica is een waar paradijs. De ideale bestemming om heerlijk te relaxen. Wilt u niet te veel geld kwijt zijn, maar toch genieten van een luxueuze vakantie? Boek dan een last minute Jamaica all inclusive.