Sun Reef Village on SeaIn het pittoreske dorpje Boca Sint Michiel (in de volksmond Boca Sami genoemd), ligt het kleine charmante bungalowpark Sun Reef Village on Sea. De uitstekend verzorgde bungalows geven een huiselijke sfeer en zijn omgeven door schitterende tropische palmtuinen. Wist u dat het de enige plek op Curaçao is waar u vanuit uw privé tuin direct de Caribische Zee in kunt duiken (als u kiest voor een bungalow aan zee) en er regelmatig dolfijnen voorbij komen zwemmen? Dat is dus echt genieten.

Wilt u genieten van een heerlijke lokale maaltijd zonder het zelf klaar te moeten maken? Op verzoek bezorgt het personeel lokale maaltijden bij u in uw vakantiehuis. Sun Reef Village on Sea is een zeer geliefd vakantiepark bij mensen die een huiselijke accommodatie zoeken in een rustige omgeving.

Service en faciliteiten

Auto huren

Bij Sunreef Village on Sea kunt u voor een aantrekkelijke prijs een auto huren. U kunt kiezen uit verschillende modellen.

Lokale keuken

Op uw verzoek kan Selma heerlijke maaltijden voor u bereiden en serveren. U kunt op ieder gewenst moment van de dag een bestelling doen.

Baby’s/kinderen

Baby’s en kinderen zijn bij Sun Reef Village on Sea van harte welkom. Kinderen tot twee jaar verblijven zelfs gratis. Verder is er een gratis kinderbed aanwezig en kan er een oppas (voor een redelijke prijs) voor u worden geregeld.

Transfer van en naar het vliegveld

Voor slechts € 12,- per persoon kan Sun Reef Village on Sea voor u regelen dat u van het vliegveld wordt gehaald en na uw vakantie weer naar het vliegveld terug wordt gebracht.

Supermarkt

Op een afstand van ongeveer 5 minuten lopen van het vakantiepark is een kleine minimarkt. Voor een uitgebreider assortiment kunt u naar een supermarkt in het centrum gaan. U rijdt hier met de auto in ongeveer 7 minuten naar toe.

Wandelexcursies en jeepsafari’s met Curaçao Nature

Als u Curaçao op een avontuurlijke wijze wilt verkennen, dan is een wandelexcursie of jeepsafari een absolute aanrader. U kunt hiervoor o.a. terecht bij Curaçao Nature. Met behulp van een gids komt u dan op de mooiste plekjes van Curaçao, waar andere organisaties niet snel zullen komen. Curaçao Nature heeft ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van deze tochten. U kunt een tocht alleen reserveren of met een kleine groep.

Duiken

Curaçao is een echt duikparadijs en heeft maar liefst meer dan 80 duiklocaties. Het rif van Sun Reef behoort tot de mooiste riffen van het eiland. Sun Reef Diving biedt duikcursussen aan voor ieder niveau en de instructeurs zijn allemaal PADI gecertificeerd. De duikcursussen worden gegeven aan kleine groepen en vinden plaats bij het huisrif of bij een van de andere prachtige duiklocaties. Veiligheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke aspecten tijdens een duikcursus.

Bungalows aan zee

Bungalow Sea Horse

Bungalow Sea Horse is een in Caribische stijl ingerichte 1-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, slechts enkele meters boven zeeniveau. Geniet vanuit uw eigen tropische palmentuin van het geweldige uitzicht over de Caribische zee. Regelmatig kunt u vanuit uw eigen tuin dolfijnen voorbij zien zwemmen en ook ’s avonds is het volop genieten van de prachtige zonsondergang.

Bungalow Sea Horse is gezellig ingericht en beschikt over o.a. één grote slaapkamer, badkamer, keuken met grote koelkast en gasfornuis met oven. Alles wat u nodig heeft voor het bereiden van eten is aanwezig.

Verder heeft de bungalow een overdekt terras met een tafel en stoelen en een tuin met stoelen en een BBQ. Via een trap, naast de bungalow, kunt u zo de Caribische Zee in om te zwemmen, duiken of snorkelen.

Bungalow Balao

Bungalow Balao is een in Caribische stijl ingerichte 1-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, maar een paar meter boven zeeniveau. Vanuit uw eigen tropische palmentuin kunt u volop genieten van het geweldige uitzicht over de Caribische zee en wat dacht u bijvoorbeeld van dolfijnen die regelmatig voorbij komen zwemmen? Het is niet alleen overdag genieten in uw privé tuin, maar kijk ook ’s avonds naar de prachtige zonsondergang.

Bungalow Balao is sfeervol ingericht en beschikt over o.a. één grote slaapkamer, badkamer, keuken met grote koelkast en gasfornuis met oven. Alles wat u nodig heeft om eten te bereiden is aanwezig.

Verder heeft de bungalow een overdekt terras met een tafel en stoelen en een tuin met stoelen en een BBQ. Via een trap, naast de bungalow, loopt u zo de Caribische Zee in om te zwemmen, duiken of snorkelen.

Bungalow Dolphin

Bungalow Dolphin is een in Caribische stijl sfeervol ingerichte 3-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, op een paar meter boven zeeniveau. Vanuit uw privé tuin kunt u genieten van een geweldig uitzicht over de Caribische zee en er zwemmen regelmatig dolfijnen langs. Er is zelfs een zogenaamde dolfijnenbel, zodat u andere mensen erop kunt attenderen dat er dolfijnen langs zwemmen.

De bungalow is voorzien van o.a. drie slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met secretaire en keuken met gasfornuis en oven.

Verder is er een gezellig overdekt terras met houten tafel en stoelen en vanuit uw privé tuin kunt u via een trap naar een lager gelegen zonnedek lopen en vervolgens zo de Caribische Zee in lopen om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Bungalow Manta

Bungalow Manta is een in Caribische stijl sfeervol ingerichte 3-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, op een paar meter boven zeeniveau, en heeft een ommuurde tropische privé palmentuin. Vanuit uw eigen tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Caribische zee. Bovendien zwemmen er zo nu en dan dolfijnen langs.

De bungalow is voorzien van o.a. twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met een George Washington bureau (geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bezigheden) en keuken met gasfornuis en oven.

Verder is er een sfeervol overdekt en verlicht terras met houten tafel en stoelen en vanuit uw privé tuin kunt u via een trap naar een lager gelegen zonnedek lopen en vervolgens zo de Caribische Zee in gaan om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Bungalow Barracuda

De goed verzorgde bungalow Barracuda is een in Caribische stijl sfeervol ingerichte 2-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, op een paar meter boven zeeniveau, en heeft een ommuurde tropische privé palmentuin. Ge niet lekker vanuit uw eigen tuin van het prachtige uitzicht over de Caribische zee en van de dolfijnen die regelmatig passeren.

Bungalow Barracuda heeft o.a. twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met een George Washington bureau (geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bezigheden) en keuken met gasfornuis en oven.

Verder is er een sfeervol overdekt en verlicht terras met houten tafel en stoelen en vanuit uw privé tuin kunt u via een trap naar een lager gelegen zonnedek lopen en vervolgens zo de Caribische Zee in gaan om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Bungalow Snapper

De prima verzorgde bungalow Snapper is een in Caribische stijl sfeervol ingerichte 2-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, enkele meters boven zeeniveau, en heeft een ommuurde tropische privé palmentuin. Vanuit uw eigen tuintje kunt u volop genieten van o.a. het prachtige uitzicht over de Caribische zee en de dolfijnen die regelmatig voorbij zwemmen.

Bungalow Snapper heeft o.a. twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met een George Washington bureau (geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bezigheden) en keuken met gasfornuis en oven.

Tenslotte is er een sfeervol overdekt en verlicht terras met houten tafel en stoelen en vanuit uw privé tuin kunt u via een trap naar een lager gelegen zonnedek lopen en vervolgens zo de Caribische Zee in gaan om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Bungalow Grouper

Bungalow Grouper is een goed verzorgde in Caribische stijl gebouwde 3-slaapkamer bungalow. De bungalow ligt op een klip, enkele meters boven zeeniveau, en heeft een ommuurde tropische privé palmentuin. Vanuit uw eigen tuintje kunt u volop genieten van o.a. het indrukwekkende uitzicht over de Caribische zee en de dolfijnen die regelmatig passeren.

Bungalow Grouper heeft o.a. drie slaapkamers, twee badkamers, woonkamer en keuken met gasfornuis en oven.

Tenslotte is er een sfeervol verlicht en overdekt terras met houten tafel en stoelen en vanuit uw privé tuin loopt u via een trap naar een lager gelegen zonnedek. Vervolgens kunt u zo de Caribische Zee in gaan om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Bungalow Flintstone

Bungalow Flintstone is een unieke goed verzorgde in Caribische stijl gebouwde 2-slaapkamer bungalow en ligt op een klip, enkele meters boven zeeniveau. De bungalow is omringd door een prachtige tropische palmentuin, zodat u volop privacy heeft. Vanuit uw eigen tuintje kunt u volop genieten van o.a. het indrukwekkende uitzicht over de Caribische zee en de dolfijnen die regelmatig passeren.

Bungalow Grouper heeft o.a. twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer en keuken met gasfornuis en oven.

Tenslotte is er een sfeervol verlicht en overdekt terras met houten tafel en stoelen en vanuit uw privé tuin loopt u via een trap naar een lager gelegen zonnedek. Vervolgens kunt u zo de Caribische Zee in gaan om te zwemmen, snorkelen of duiken.

Bungalows tuinzijde

Bungalow Wahoo

Bungalow Wahoo is een in Caribische stijl ingericht vakantiehuis en is gesitueerd in de prachtige tropische palmentuin. De bungalow is voorzien van o.a. twee ruime slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met secretaire (voor zakelijke werkzaamheden), overdekte buitenkeuken met koelkast, kookplaat, oven en eethoek.

Het zonnedek bevindt zich op een afstand van ongeveer 40 meter van de bungalow. Hier kunt u een lekkere frisse duik nemen in de Caribische Zee. Overdag kunt u lekker zonnen op het zonnedek en ’s avonds kunt u er genieten van de prachtige zonsondergang.

Bungalow Gepie

Bungalow Gepie is in Caribische stijl gebouwd en is gesitueerd in de schitterende tropische palmentuin. De bungalow is voorzien van o.a. twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer met secretaire (voor zakelijke werkzaamheden), keuken met koelkast, gasfornuis en oven en overdekt terras.

Het zonnedek bevindt zich op een afstand van ongeveer 30 meter van de bungalow. Hier kunt u duiken, zwemmen of snorkelen in de Caribische Zee of lekker zonnebaden op het zonnedek. Ga hier vooral ook ’s avonds naar toe en kijk naar de prachtige zonsondergang.

Studio Dorado

Studio Dorado is een ruim ingerichte studio en is gesitueerd in de schitterende tropische palmentuin. De studio is voorzien van o.a. een slaapkamer, badkamer, woonkamer met secretaire (voor zakelijke werkzaamheden), keuken met koelkast, gasfornuis en oven en overdekt terras.

Het zonnedek bevindt zich op een afstand van ongeveer 20 meter van de studio. Hier kunt u duiken, zwemmen of snorkelen in de Caribische Zee of lekker zonnebaden op het zonnedek. Ook ’s avonds is het hier genieten met de prachtige zonsondergang.

Studio Buni

Studio Buni is een ruim ingerichte studio en is gesitueerd in de schitterende tropische palmentuin. De studio is voorzien van o.a. een slaapkamer, badkamer, woonkamer met secretaire (voor zakelijke werkzaamheden), keuken met koelkast, gasfornuis en oven en overdekt terras.

Het zonnedek is gelegen op een afstand van ongeveer 20 meter van de studio. Hier kunt u duiken, zwemmen of snorkelen in de Caribische Zee of lekker zonnebaden op het zonnedek. Ook ’s avonds is het hier genieten met de spectaculaire zonsondergang.