Hieronder vindt u een overzicht van onze partners. U kunt bij deze reisorganisaties terecht voor het boeken van een last minute all inclusive vakantie naar Curaçao.


Zoover

Zoover logoZoover vormt het vertrekpunt voor jouw vakantie. Als een van de grootste reiswebsites in Nederland, met meer dan 30 miljoen bezoeken per jaar, biedt Zoover ontzettend veel informatie. Met meer dan 3,9 miljoen beoordelingen, geschreven door medereizigers, kun je moeiteloos je ideale vakantiebestemming ontdekken en boeken. Zo ben je verzekerd van een goed doordachte keuze voor jouw last minute all inclusive vakantie.

Al geruime tijd is het ook mogelijk om je vakantie direct via Zoover te boeken. De gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat je snel de gewenste bestemming of accommodatie kunt vinden. En als je tijdens het boeken hulp nodig hebt, staat de ervaren klantenservice zes dagen per week voor je klaar.

Vele vakantiegangers zijn je al voorgegaan op Zoover, of je nu op zoek bent naar een zonvakantie, adults-only reis, wintersportavontuur, luxueuze vakantie, all-inclusive trip, stedentrip, verre reis, campingavontuur, verblijf in een vakantiepark of een last-minute aanbieding. Bij Zoover kun je het allemaal vinden. Vergeet vooral niet om de voordelige Zoover Deals te bekijken met aanzienlijke kortingen!

Nu bekijken


SUNtip.nl

Logo SUNtipSUNtip.nl, als onderdeel van de Pelikaan Travel Group, heeft een rijke geschiedenis van meer dan 90 jaar in de reisbranche. Terugblikkend op het jaar 2008, een tijd waarin fysieke reisbureaus de markt domineerden, nam deze reisaanbieder het gedurfde besluit om de stap te maken van een traditioneel reisbureau naar een online platform.

In die periode waren fysieke reisbureaus de gebruikelijke kanalen voor het boeken van reizen, vaak via gidsen, telefonisch of persoonlijk bij lokale aanbieders. Ondanks deze traditionele methoden zagen ze de mogelijkheid om een online boekbaar platform te ontwikkelen. Na aanzienlijke investeringen, met name op het gebied van tijd en technologie, ging SUNtip.nl een jaar later, in 2009, digitaal.

De lancering van www.suntip.nl in 2009 betekende ook de introductie van ondersteuning voor degenen die hun vakanties via SUNtip boekten. Het begon allemaal in twee bescheiden kamertjes achterin het reisbureau in Zevenbergen.

De groei was aanzienlijk. Deze reisaanbieder evolueerde gestaag naar een volwaardig multi-channel Service Center en betrok meerdere panden in Zevenbergen om de opmerkelijke groei bij te benen. Terwijl SUNtip.nl bleef groeien, ontwikkelde het zijn ware identiteit. Gedurende deze tijd lag de focus altijd op hoge klanttevredenheid, waarbij de nadruk geleidelijk verschoof van kwantiteit naar kwaliteit, uiteraard tegen de beste prijs. Voeg daarbij het hoge serviceniveau voor elke vakantieganger, en we hebben het SUNtip.nl zoals het nu bekend staat.

Vandaag de dag bevindt het Service Center van SUNtip.nl zich nog steeds in Zevenbergen. Hier werkt een team van meer dan 25 enthousiaste reisspecialisten dagelijks met plezier om jouw welverdiende vakantie perfect te regelen.

Nu bekijken


De VakantieDiscounter

De VakantieDiscounterBij de VakantieDiscounter kunt u terecht voor autovakanties, zonvakanties, stedentrips, last minutes, verre reizen en meer. De VakantieDiscounter is in 2015 door bezoekers van Zoover verkozen tot de beste online reisaanbieder van Nederland. Inmiddels heeft deze reisorganisatie al ruim 500.000 vaste klanten. Al sinds 2000 legt de Vakantiediscounter zich toe op het aanbieden van goedkope vakanties. Daarom betaalt u hier vanzelfsprekend geen boekingskosten. Wie hier geen geschikte vakantie kan vinden zal ergens anders ook niet slagen! Maak een keuze uit de beste accommodaties, van een eenvoudig verblijf zoals bijvoorbeeld een appartement, tot een super luxe all inclusive verblijf in een vijf sterren hotel. Voor ieder budget is er wel een geschikte vakantie te vinden. Maar liefst meer dan 10.000 accommodaties worden er aangeboden in meer dan 50 landen. Boek bij de VakantieDiscounter een super voordelige en geheel verzorgde last minute all inclusive vakantie naar Curaçao.

Nu bekijken


TUI

TUITUI behoort tot TUI Nederland en is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. De naamsbekendheid van TUI is hoog en u kunt er terecht voor een gigantisch aanbod aan alle soorten vakanties. Het maakt niet uit naar welk type vakantie of bestemming u zoekt, want u bent bij TUI voor alle vakanties en bijna alle bestemmingen wereldwijd aan het juiste adres. U kunt kiezen uit maar liefst meer dan 5.500 accommodaties zoals hotels, villa’s, appartementen, vakantiehuizen, etc.

Wat het type vakantie betreft heeft u de keuze uit: all inclusive vakanties, fly drive vakanties, kampeervakanties, last minute vakanties, stedentrips, rondreizen, hotels, vakanties zonder vlucht, weekendjes weg, wintersportvakanties en zonvakanties. Wilt u lekker op het allerlaatste moment weg en profiteren van interessante kortingen? Dan kunt u een superscherp geprijsde last minute boeken naar o.a. Aruba, Bonaire, Brazilië, Cuba, Curaçao Cyprus, Dubai, Egypte, Gambia, Israël, Jamaica, Kaapverdië, Kenia, Marokko, Mexico, Portugal, Spanje, Turkije, etc.

Nu bekijken


Tjingo

Tjingo logoTjingo is een online reisspecialist waar u terecht kunt voor verschillende soorten reizen naar populaire bestemmingen wereldwijd. Tjingo is in 2011 bij de Zoover Awards verkozen tot het beste- en populairste online reisbureau. Het succes van Tjingo is vooral te danken aan het feit dat de reisaanbieder een helder concept heeft. Als u namelijk uw vakantie via Tjingo boekt, dan krijgt u een extra korting. U wordt dus gematst op de prijs van de door u gekozen vakantie. Op de website van Tjingo kunt u alles over de matsgarantie op uw gemak nalezen.

Bij Tjingo kunt u terecht voor het online boeken van een last minute all inclusive vakantie naar alle populaire landen, zoals Bulgarije, Curaçao Cyprus, Dominicaanse Republiek, Gambia, Griekenland, Malediven, Maleisië, Marokko, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Tunesië, Turkije, etc. Bij Tjingo boekt u exact dezelfde reis als ergens anders maar dan wel voor een matsprijs!

Nu bekijken


Travel Store

Travel Store is het grootste online reisbureau van de Benelux en is uniek vanwege de kortingen op vakanties die op kunnen lopen tot wel 70%. Het is dan ook niet voor niets dat de slogan van Travel Store luidt: koffers vol met korting! U kunt bij Travel Store terecht voor o.a. all inclusive vakanties, korte vakanties, last minutes, luxe reizen, stedentrips, verre reizen, vliegvakanties, zonvakanties, cruises, stedentrips en nog veel meer. Alle bekende touroperators zijn bij Travel Store vertegenwoordigd, zoals o.a. Alltours, TUI, Corendon, DTI Reizen, De Jong Intra Vakanties, Oad reizen, Sudtours, Thomas Cook, etc.

Geen enkele aanbieder in Nederland is goedkoper dan Travel Store! Een last minute met all inclusive verzorging boekt u bij Travel Store naar o.a. Aruba, Brazilië, Canarische Eilanden, Cuba, Curaçao Egypte, Griekenland, Indonesië, Malediven, Marokko, Portugal, Sri Lanka, Thailand, Tunesië, Turkije en noem maar op.

Nu bekijken