Hieronder vindt u een overzicht van onze partners. U kunt bij deze reisorganisaties terecht voor het boeken van een last minute all inclusive vakantie naar Curaçao.


logo KrasKras is onderdeel van TUI Nederland en al jaren een van de grootste en meest succesvolle reisondernemingen van Nederland. Ieder jaar zorgt Kras er weer voor dat meer dan 300.000 mensen kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Kras is een echte direct-seller en dat betekent dat u altijd rechtstreeks boekt, dus zonder tussenkomst van een ander reisbureau.

Bij Kras heeft kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan reizen zoals o.a. last minutes, cruises, rondreizen, zonvakanties en nog veel meer soorten reizen. Natuurlijk kunt u bij Kras.nl ook terecht voor het boeken van een last minute Curaçao  op basis van alle inclusive verzorging. Geniet onbezorgd met Kras van uw vakantie op dit prachtige eiland waar het bijna altijd mooi weer is!

Meer info & prijzen


TUITUI behoort tot TUI Nederland en is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. De naamsbekendheid van TUI is hoog en u kunt er terecht voor een gigantisch aanbod aan alle soorten vakanties. Het maakt niet uit naar welk type vakantie of bestemming u zoekt, want u bent bij TUI voor alle vakanties en bijna alle bestemmingen wereldwijd aan het juiste adres. U kunt kiezen uit maar liefst meer dan 5.500 accommodaties zoals hotels, villa’s, appartementen, vakantiehuizen, etc.

Wat het type vakantie betreft heeft u de keuze uit o.a. autovakanties, zonvakanties, stedentrips, wintersport, last minutes, verre reizen, rondreizen en nog veel meer. Wilt u lekker op het allerlaatste moment weg en profiteren van interessante kortingen? Dan kunt u een superscherp geprijsde last minute boeken naar o.a. Aruba, Bonaire, Brazilië, Cuba, Curaçao  Cyprus, Dubai, Egypte, Gambia, Israël, Jamaica, Kaapverdië, Kenia, Marokko, Mexico, Portugal, Spanje, Turkije, etc.

Meer info & prijzen


Tjingo logoTjingo is een online reisspecialist waar u terecht kunt voor verschillende soorten reizen naar populaire bestemmingen wereldwijd. Tjingo is in 2011 bij de Zoover Awards verkozen tot het beste- en populairste online reisbureau. Het succes van Tjingo is vooral te danken aan het feit dat de reisaanbieder een helder concept heeft.  Als u namelijk uw vakantie via Tjingo boekt, dan krijgt u een extra korting. U wordt dus gematst op de prijs van de door u gekozen vakantie. Op de website van Tjingo kunt u alles over de matsgarantie op uw gemak nalezen.

Bij Tjingo kunt u terecht voor het online boeken van een last minute all inclusive vakantie naar alle populaire landen, zoals Bulgarije, Curaçao  Cyprus, Dominicaanse Republiek, Gambia, Griekenland, Malediven, Maleisië, Marokko, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Tunesië, Turkije, etc. Bij Tjingo boekt u exact dezelfde reis als ergens anders maar dan wel voor een matsprijs!

Meer info & prijzen


Traveltroef logoTraveltroef.nl is het grootste online reisbureau van de Benelux en is uniek vanwege de kortingen op vakanties die op kunnen lopen tot wel 7%. Het is dan ook niet voor niets dat de slogan van Traveltroef.nl luidt: koffers vol met korting! U kunt bij Traveltroef terecht voor o.a. all inclusive vakanties, korte vakanties, last minutes, luxe reizen, stedentrips, verre reizen, vliegvakanties, zonvakanties, busreizen en nog veel meer. Alle bekende touroperators zijn bij Traveltroef.nl vertegenwoordigd, zoals o.a. Alltours, Arke, Corendon, DTI Reizen, De Jong Intra Vakanties, Neckermann, Oad reizen, Sudtours, Thomas Cook, etc.

Geen enkele aanbieder in Nederland is goedkoper dan Traveltroef.nl! Een last minute met all inclusive verzorging boekt u bij Traveltroef naar o.a. Aruba, Brazilië, Canarische Eilanden, Cuba, Curaçao  Egypte, Griekenland, Indonesië, Malediven, Marokko, Portugal, Sri Lanka, Thailand, Tunesië, Turkije en noem maar op.

Meer info & prijzen