Een last minute Cyprus op basis van all inclusive is voor veel mensen een vakantie om niet snel te vergeten. Of u nu een strandvakantie op Cyprus wilt of liever een actieve vakantie, Cyprus is voor iedereen een passende vakantie te vinden. De badplaatsen op Cyprus zijn voorzien van alle moderne voorzieningen voor toeristen, het binnenland heeft een schitterende natuur en de oude steden zijn rijk aan historie. Als u de vele bezienswaardigheden binnen handbereik wilt hebben, huur dan een auto en kom zoveel mogelijk te weten van dit prachtige eiland. Een last minute Cyprus op basis van all inclusive is geschikt voor jong en oud.

Cyprus staat bekend als een klein eilandje, maar dat valt toch erg mee. Het is namelijk, na Sicilië en Sardinië, het grootste eiland in de Middellandse Zee. Een last minute Cyprus op basis van all inclusive is erg in trek onder de zonaanbidders en dat is ook wel logisch, aangezien Cyprus het droogste en warmste eiland in de Middellandse Zee is. De warmste maanden op Cyprus zijn juli en augustus. U kunt hier heerlijk relaxen op de prachtige stranden die Cyprus heeft. Bovendien is het zeker de moeite waard het eiland te verkennen door middel van een jeepsafari. Zo leert u het eiland pas echt goed kennen en kunt u onderweg genieten van de prachtige natuur van Cyprus. Ook kunt u een minicruise maken naar Israël of Egypte. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan de hoofdstad Nicosia. De oude binnenstad is prachtig om te bekijken en er zijn veel gezellige winkeltjes en prachtige bezienswaardigheden. Cyprus is dus zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan en reisorganisaties hebben volop aanbod voor een all inclusive vakantie naar Cyprus.

Wat is bij de prijs inbegrepen tijdens een last minute Cyprus op basis van all inclusive?

Als u al eens last minute all inclusive op vakantie bent geweest dan weet u dat dit onbezorgd genieten is. U hoeft niet zelf te koken of iedere dag weer opzoek te gaan naar een geschikt en betaalbaar restaurant. Bovendien kunt u zoveel eten en drinken als u wilt en hoeft u niet constant op uw centen te letten wat betreft eten en drinken, want u weet van tevoren precies hoeveel geld u uitgeeft. Dit voorkomt dus dat u voor onverwachte verrassingen te staan. U krijgt aan het begin van uw vakantie een polsbandje aangemeten, zodat het personeel weet dat u hun all inclusive gast bent. U dient zich wel te realiseren dat de all inclusive formule niet in elk hotel precies hetzelfde is, maar de lokale drankjes, maaltijden, reis, transfer en verblijf zijn altijd inbegrepen. Bovendien kunt u vaak gratis gebruik maken van faciliteiten. Denk hierbij o.a. aan zwembaden, sportfaciliteiten, wellnessfaciliteiten, etc. Lees altijd goed de informatie door bij de hotels op de websites van de reisaanbieders, zodat u precies weet wat wel en wat niet is inbegrepen bij een last minute Cyprus met all inclusive verzorging.

Leuke tips voor uw vakantie op Cyprus

Nicosia

Nicosia uitzicht vanaf Shakolas Toren in Ledra Street - CyprusTijdens uw geheel verzorgde last minute Cyprus kunt u een bezoek aan de hoofdstad Nicosia natuurlijk niet overslaan. Nicosia is een met Venetiaanse wallen omzoomde oude stad en rijk aan historie. Op Cyprus is Nicosia de enige stad die in tweeën is gedeeld met in het midden een soort groene lijn die een scheiding aanbrengt tussen het Griekse en het Turkse deel van het eiland. Op Cyprus kunt u lekker op uw gemak rondslenteren en u vindt er talrijke gezellige restaurants, winkels en o.a. een kathedraal en archeologisch museum.

Troödosgebergte

Millomeri waterval in TroodosgebergteAls u aan Cyprus denkt dan denkt u natuurlijk ook aan het bekende Troödosgebergte. In het Troödosgebergte vindt u de Olympus. Dit is de hoogste berg (ongeveer 1950 m) op Cyprus.

In het Troödosgebergte kunt u prachtige wandeltochten maken en authentieke dorpjes bezoeken. Bovendien kunt u hier een bezoek brengen aan het Troodhitissa- en Kykko-klooster. Tenslotte is het Troödosgebergte ook een geschikt gebied voor de wintersporters.