De beste last minute al inclusieve zonzekere vakantiebestemmingen in Europa voor de meivakantie.

Om van de zon te genieten hoeft u echt niet te wachten tot de zomervakantie. U kunt nu last minute diverse bestemmingen binnen Europa boeken, waar u gegarandeerd kunt genieten van de zon deze meivakantie. U hoeft helemaal niet ver te vliegen voor deze zonzekere bestemmingen.

Lanzarote

Lanzarote, het schitterende Canarische Eiland behorend tot Spanje is een mooie bestemming die vanaf diverse vliegvelden vanuit Nederland te bereiken is. Met een last minute all inclusive Lanzarote bent u verzekerd van een temperatuur overdag van 22 tot 25 graden. De zeewatertemperatuur ligt rond de 20 graden en is dus ook zeer aangenaam. Lanzarote is daarom ook een zeer geliefde bestemming voor de toerist die houdt van watersportactiviteiten. De vele goede accommodaties zijn vooral gelegen aan het strand. De stranden zijn kindvriendelijk en u kunt hier samen met het gezin genieten van een fijne strandvakantie.

Cyprus

Een last minute all inclusive Cyprus is gegarandeerd een vakantie met mooie temperaturen die in deze periode al op kunnen lopen naar de dertig graden. Ideale temperaturen voor de fervente zonaanbidder die graag zijn vakantie op het strand en in het water doorbrengt. Cyprus is niet alleen een bestemming voor een zon, zee en strandvakantie. De natuur op Cyprus is overweldigend mooi, zowel de natuur op het land als de onderwaterpracht. Er zijn vele culturele bezienswaardigheden te bezoeken. De vakantieganger die gaat voor natuur en/of cultuur komt op dit eiland zeker aan zijn trekken. Cyprus is een eiland met voor ieder wat wils, dus de ideale last minute all inclusive vakantiebestemming deze meivakantie.

Madeira

Bent u een natuurliefhebber, dan raden wij u aan een last minute all inclusive Portugal met bestemming Madeira te boeken. Madeira wordt ook wel het bloemeneiland genoemd en in de maand mei staat het gehele eiland in bloei en kunt u genieten van de schitterende kleurenpracht, waar dit eiland om bekend staat. Houdt u ook van culturele bezienswaardigheden, dan dient u de plaats Funchal zeker niet over te slaan tijdens uw last minute all inclusive Madeira. U treft hier diverse cultuur historische bezienswaardigheden aan evenals een schitterende botanische tuin.

Malta

Tijdens een last minute all inclusive Malta kunt u de gehele dag genieten van de warmte van de zon. Malta is een zeer veelzijdige vakantiebestemming. U kunt een bezoek brengen aan de diverse eilanden die Malta rijk is en snorkelen en duiken in de schitterende onderwaterwereld is een echte aanrader. Malta heeft vele culturele en historische bezienswaardigheden, waaronder een ondergronds complex wat in 1902 is ontdekt. De natuur is schitterend op Malta en nodigt uit om mooie wandelingen te maken. Kortom een vakantiebestemming met mogelijkheden voor het hele gezin tijdens de meivakantie.

Kreta

Een last minute all inclusive Kreta in de meivakantie is een mooie bestemming voor de liefhebbers van de Griekse eilanden. Het is er nog niet zo druk als in de zomervakantie, het is er minder warm, want in de zomervakantie kunnen de temperaturen soms flink oplopen tot ver boven de dertig graden en daarnaast kunt u genieten van de ontluikende natuur met zijn weelderige kleurenpracht. De zeewatertemperatuur is in deze periode al zeer aangenaam, dus u zult zeker een duik nemen in het heerlijke water of u kunt zich vermaken met diverse watersportactiviteiten. Vele accommodaties zijn gelegen aan het strand dus u staat zo vanuit uw hotelkamer of appartement op het strand.