Bulgarije

Bulgarije vlagBulgarije wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Bulgarije is een schitterende- en veelzijdige vakantiebestemming met genoeg mogelijkheden voor een perfecte vakantie. Denk hierbij o.a aan de prachtige zandstranden en eeuwenoude cultuur met veel tradities. Verder kunt u in Bulgarije genieten van boulevards met veel winkels, lage prijzen en en boeiend uitgaansleven.

Cyprus

Cyprus vlagCyprus staat bekend als een klein eilandje, maar dat valt toch erg mee. Het is namelijk, na Sicilië en Sardinië, het grootste eiland in de Middellandse Zee. Cyprus is erg in trek voor een last minute all inclusive vakantie onder de zonaanbidders en dat is ook wel logisch, aangezien Cyprus het droogste en warmste eiland in de Middellandse Zee is.

Griekenland

Griekenland vlagGriekenland is een topbestemming voor een last minute all inclusive vakantie op één van de schitterende eilanden. Met name de eilanden Corfu, Kreta, Rhodos en Zakynthos zijn erg in trek onder de vakantiegangers. Behalve de mooie stranden, zijn de natuur en de bergen ook zeker het bewonderen waard.

Italië

Italië vlagItalië is een veelzijdige en populaire vakantiebestemming met een rijke geschiedenis en schitterende afwisselende landschappen. Denk hierbij aan o.a. bekende vulkanen als de Etna, bergen, uitgestrekte vlaktes en afwisselende kusten.

Kroatië

Kroatië vlagKroatië is een afwisselend land en als vakantiebestemming misschien nog niet bij iedereen bekend, maar dat gaat vast en zeker veranderen. Kroatië is een prachtig land en ligt in het zuid-oosten van Europa aan de Adriatische zee.

Malta

Malta vlagEen last minute Malta all inclusive staat garant voor het genieten in een zeer veelzijdige vakantiebestemming. In het midden van de Middellandse Zee vinden we de republiek Malta. Tot deze republiek behoren een zestal kleine eilanden waarvan Malta,Comino en Gozo bewoond zijn. Corminotto, St.Pauls Island en Filfla, de andere eilanden, zijn niet bewoond. Malta heeft een totaal landoppervlakte van maar 315 vierkante kilometer en behoort daarmee tot de kleinste landen van de Middellandse Zee.

Portugal

Portugal vlagAls u kiest voor een last minute all inclusive vakantie naar Portugal dan betekent dat u gaat genieten van zonovergoten stranden, woeste kusten en gezellige vissersdorpjes. In de Algarve vindt u bijvoorbeeld de gezellige en populaire badplaatsen Olhos d’Agua en Albufeira en als u het binnenland in gaat, dan komt u langs o.a. groene wijngaarden en authentieke witte dorpjes.

Spanje

Spanje vlagEen last minute all inclusive vakantie naar Spanje staat bijna garant voor een zonovergoten vakantie. Spanje doet natuurlijk denken aan de populaire costa’s, Ibiza en de Canarische Eilanden. De Costa Brava en Costa del Sol zijn bijvoorbeeld echt swingende regio’s in Spanje waar een jeepsafari zeer geschikt is om het achterland goed te leren kennen.

Turkije

Turkije vlagTurkije is geschikt voor iedere vakantieganger en is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee. De meeste vakanties naar Turkije zijn op basis van all inclusive of ultra all inclusive verzorging. Lekker de hele dag genieten en ontspannen en zoveel drinken en eten als u maar wilt.