Hotel GambiaVeel hotels liggen aan de kust van Gambia of in de directe omgeving van de kust in Banjul, Bakau (Cape Point), Fajara, Kololi en Tanji. In onderstaand overzicht vindt u de populairste hotels van Gambia. U kunt een verblijf in deze hotels boeken bij diverse Nederlandse en Belgische touroperators en andere reisaanbieders. U kunt er op rekenen dat de hotels voldoen aan alle eisen, maar hou er wel rekening mee dat Gambia nog in opbouw is en dat ze er nog veel moeten leren met betrekking tot toerisme. Het is dan ook lastig de kwaliteit in sterren uit te drukken. Sommige hotels zullen in de moderne westerse wereld niet voor erkenning in aanmerking komen, maar u kunt er toch prima verblijven. Aan de andere kant zijn er ook hotels in Gambia die wat betreft de kwaliteit makkelijk zijn te vergelijken met veel hotels in andere landen.

Hotels Banjul

Laico Atlantic hotel

Hotel Laico Atlantic is een gerenommeerd hotel dat is gelegen aan de rand van de hoofdstad Banjul, direct aan het strand en slechts een kilometer van het centrum van Banjul. Het hotel heeft volop faciliteiten voor jong en oud. Er is o.a. een buitenzwembad en voor de kleinsten is er een speciaal kinderbad. Daarnaast zijn er prachtige tuinen rondom het hotel met verschillende soorten bloemen, planten en vogels. Verder is het mogelijk om uw conditie te onderhouden door bijvoorbeeld te fitnessen, tennissen of te squashen.

Voorzieningen

receptie, liften, kluisje, lobby, roomservice, parkeerterrein, snackbar, restaurant, à-la-carte restaurant, bar, lobbybar, Engelse pub, strandbar, internet, wasruimte, kapsalon, schoonheidssalon, disco, fitness, bagagerie, douche, kinderstoelen, speeltuin, miniclub, animatie, squash, minigolf, tennisbaan, kinderzwembad, zwembad, handdoekservice, babybedje, airconditioning.

Let op dat voor sommige faciliteiten dient te worden betaald.

Hotelkamers

U heeft de keuze uit een 1-persoonskamer of 2-persoonskamer. Beide kamers beschikken over een balkon met zitje, koelkast, televisie, telefoon, airconditioning en badkamer met bad, douche, toilet, wastafel en föhn.