Als u op zoek bent naar een vakantie op de Malediven en dan ook graag lekker actief en sportief bezig wilt zijn dan is het eiland Meeru een uitstekende keuze. Dit prachtige eiland is een van de grotere eilanden van de Malediven met ontzettend veel mogelijkheden om lekker sportief en actief bezig te zijn. Het prachtige resort ligt aan een grote lagune met weinig koralen, dus uitstekend voor het beoefenen van diverse watersporten. Een groot deel van het eiland Meeru is bedekt met natuurlijke begroeiing en daartussen lopen wegen. Het strand is uitstekend en het huisrif is een echt paradijs voor liefhebbers van snorkelen en duiken, dus met name deze sporten worden hier dan ook veel beoefend.

Ook het vermelden waard is dat de bars en restaurants op Meeru in Maledivische stijl zijn gebouwd en uitstekend bij de omgeving passen. U kunt in de restaurants genieten van heerlijk eten en er worden vele soorten internationale gerechten geserveerd voor gasten uit de hele wereld. Verder is er een mooi zwembad bij het resort wat zeer geliefd is, vandaar dat het er regelmatig vrij druk is. Bij het watersportcentrum kunt u terecht voor o.a.a catamaranzeilen en windsurfen en wilt u deelnemen aan excursies? Geen probleem, want er zijn diverse mogelijkheden.

Wat betreft het type accommodatie kunt u een keuze maken uit strandvilla’s en waterbungalows. De strandvilla’s zijn architectonisch schitterend vormgegeven, ruim en fraai ingericht en beschikken over een openluchtbadkamer. De waterbungalows zijn zeer comfortabel ingericht en bieden directe toegang tot de zee.

Met de speedboot moet u rekenen op een transfertijd van ongeveer een uur en met de dhoni op ongeveer 2,5 uur. Het Meeru Island Resort & Spa op de Malediven beschikt over ongeveer 225 kamers en de prijsklasse van dit resort is gemiddeld.