Het Thulhagiri Island Resort & Spa is een klein maar knus eiland van 200 bij 300 m, dat vol is gebouwd met strand- en waterbungalows. Met name de waterbungalows zijn prachtig esthetisch vormgegeven en beschikken allemaal over een groot panoramavenster. Wat dacht u er van om van uw eigen terras zo het prachtig heldere water in te duiken? En wat te denken van het genieten van prachtige onderwaterwereld vanuit uw eigen woonkamer via een glasplaat in de vloer? Dit eiland is een uitstekende keuze voor een romantische vakantie op de Malediven en het ligt op korte afstand van de luchthaven. Alle gasten verblijven op Thulhagiri op basis van all inclusive, dus lekker onbezorgd genieten.

Om erosie te voorkomen wordt aan diverse oevers een koralenwal aangelegd. U kunt vanaf zo’n wal via een ladder het water in gaan. Een echt puur zandstrand vindt u in het westen van Thulhagiri. Het huisrif bevindt zich op een afstand van ongeveer 50 m, maar dit is nogal aangetast als gevolg van koraalbleekheid.

Duikcursussen kunt u volgen op de duikschool die uitstekend staat aangeschreven. Andere manieren om u op het water te vermaken zijn o.a. wakeboarden, banaan rijden en waterskiën.

De prijzen op Thulhagiri vallen in de klasse gemiddeld tot hoog. Het eiland telt ruim 70 water- en strandbungalows. De transfertijd met een speedboot is ongeveer 25 minuten vanaf de luchthaven en de dhoni doet er ongeveer een uur over.