TunesiëEen last minute Tunesië op basis van all inclusive is een vakantie met westerse luxe in combinatie met de oosterse mystiek van de Arabische wereld. U kunt in Tunesië heerlijk ontspannen aan de schitterende witte stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee. Als u lekker actief bezig wilt zijn, dan kunt u hier kiezen uit een groot aanbod aan watersportmogelijkheden en als u van golfen houdt dan komt dat ook mooi uit, aangezien er prachtige 18-holes golfterreinen zijn aangelegd. Tunesië is een veelzijdig land en populair bij een breed publiek, dus absoluut een aanrader voor een perfecte last minute all inclusive vakantie.

U vliegt in ongeveer 2 uur en 45 minuten vanuit Nederland naar Tunesië. Het land heeft genoeg te bieden voor een prachtige vakantie. In de eerste plaats is de natuur zeker het bewonderen waard. In het noorden vindt u de uitlopers van het Atlasgebergte. Als u meer het binnenland ingaat, dan komt u de grassteppes en zoutmeren tegen en kenmerkend voor het zuiden van Tunesië is natuurlijk het woestijnlandschap van de Sahara. Ook de geschiedenis van Tunesië is zeer indrukwekkend met veel overblijfselen. Denk o.a. aan de schitterende moskeeën in Sousse en Kairouan en de opgravingen van de Romeinse stad Carthago.

U kunt in de sfeervolle badplaatsen genieten van de fantastische Tunesische keuken, gastvrij bevolking en schitterende schone zandstranden. Als winkelen een van uw hobby’s is, dan komt dat helemaal goed uit als u op vakantie naar Tunesië gaat. U vindt hier talrijke kraampjes en winkeltjes en afdingen wordt zeker aangeraden. Laat u niet gek maken door de mooie praatjes van de verkopers, maar speel het spelletjes gewoon mee.

Wat is bij de prijs inbegrepen tijdens een last minute Tunesië op basis van all inclusive?

Als u al eens all inclusive vakantie op vakantie bent geweest, dan weet u hoe makkelijk dit is. U hoeft niet zelf te koken of iedere dag weer opzoek te gaan naar een restaurant. Bovendien kunt u zoveel eten en drinken als u wilt en hoeft u niet constant aan uw budget te denken, want u weet van tevoren precies hoeveel geld u kwijt bent, althans aan eten en drinken. Zo komt u dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. U krijgt aan het begin van uw vakantie een polsbandje om zodat het personeel weet dat u hun all inclusive gast bent. U dient zich wel te realiseren dat de all inclusive formule niet in elk hotel precies hetzelfde is, maar de lokale drankjes, maaltijden en meestal ook het gebruik van diverse faciliteiten zijn altijd inbegrepen. Lees altijd goed de informatie door bij de hotels, zodat u precies weet wat wel en wat niet is inbegrepen bij een last minute Tunesië op basis van all inclusive.

Overnachten in Tunesië

Het peil van de hotellerie van Tunesië kunt u gerust vergelijken met dat van Europa. De toegepaste architectuur is typisch voor Tunesië en de Andalusische kleurencombinatie domineert. Er worden voortdurend nieuwe luxe hotels bijgebouwd die geschikt zijn voor een breed internationaal publiek. Tijdens uw last minute Tunesië op basis van all inclusive kunt u erop rekenen dat uw hotelkamer voldoet aan de nieuwste eisen en veel hotels lijken sprekend op elkaar. de prachtige hotels beschikken meestal over disco’s, zwembaden, restaurants, speeltuinen, speciaal kinderzwembad, café’s, boetiekjes, winkels, etc.