Turkije staat bekend om het ruime aanbod van luxe all inclusive vakanties. U kunt zich in één van de vele uitgebreide resorts, die voornamelijk te vinden zijn aan de Turkse Rivièra, heerlijk laten verwennen tijdens een ontspannen all inclusive verblijf. De resorts zijn vaak van alle gemakken voorzien. U vindt er mooi aangelegde tuinen met verschillende zwembaden, privé strandjes, winkeltjes, sauna’s en restaurants. In de ochtend staat u een uitgebreid ontbijt buffet te wachten. Ook de lunch en het avondmaal worden voor u verzorgd. Versnaperingen en drankjes staan de hele dag voor u klaar en een animatie team zorgt voor vermaak in de vorm van sport en spel.

Het grootste aanbod van all inclusive hotels vindt u in de plaatsen Antalya, Alanya, Side en Kemer. Maar ook de Lycische Kust, met de bekende badplaatsen Marmaris en Içmeleren, biedt vele mogelijkheden voor een geslaagde all inclusive vakantie.

Hotel Voyage Sorgun

Voyage Sorgun is een prachtig all inclusive resort direct gelegen aan de Middellandse Zee.Het resort voorziet jong en oud in alle gemakken. Lekker eten, uitstekende faciliteiten en een waar paradijs voor kinderen. Het gezellige centrum van de bekende badplaats Side ligt op slechts 3 kilometer afstand van dit uitgebreide Voyage Sorgun resort.